Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Buvęs „husaras“ Ernestas Urbonas pradeda solinę karjerą ir pristato intymią fotosesiją su Agne Stumbre

Grupės „Husarų“ narys Ernestas Urbonas nusprendė palikti muzikantų trijulę ir pradeda solinę karjerą. Šia proga jis dalinasi intymia fotosesija su mylimąja stiliste Agne Stumbre.
Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė
Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė / Edgaro Žilaičio nuotr.

Ernestas pasakoja, kad pagaliau pasiryžo pradėti savo solinę karjerą, nes dėl įtempto koncertų grafiko su grupe „Husarai“ nelikdavo laiko kūrybai.

Tad žengęs svarbų žingsnį, savo gerbėjams atlikėjas atskleidžia – pirmąją dainą jis žada atlikti ne vienas, o su savo antrąja puse Agne Stumbre. Mergina – stilistė, kuri, kaip teigia Ernestas, geba ne tik kurti įvaizdžiui, bet ir puikiai dainuoti. Pirmosios dainos žodžius ir muziką jam padeda kurti Sasha Song, su kuriuo jis surengs pirmuosius koncertus Londone.

Ernesto Urbono draugai ir artimieji, supantys jį, palaiko sprendimą pradėti solinę karjerą.

„Šeima mane visada motyvuoja, skatina, kad judėčiau į priekį. Taip, aš gal ir bijau, bet kas nebando, tas ir netobulėja. Nenoriu būti eilinis dainorėlis, noriu atrasti save, savo stilių, parodyti savo galimybes. Jei ir nepavyks, visiems galėsiu sakyti, kad bent jau bandžiau, nestovėjau vietoje. Lipsiu per save, kovosiu su vėjo malūnais ir klausysiu artimųjų pastabų, nes jie vieninteliai sako tikrą tiesą“, – teigė atlikėjas.

Edgaro Žilaičio nuotr./Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė
Edgaro Žilaičio nuotr./Ernestas Urbonas ir Agnė Stumbrė

Nors ir su „Husarais“ buvo praleista daug smagaus laiko, Ernestas nuo šiol pasiryžęs dar labiau tobulėti ir bandyti laimę kaip solistas.

„Kažkodėl džiaugiuosi palikęs grupę ir pradėdamas savo asmeninę karjerą. Kartu su grupe nuėjome toli, bet noriu kelti kartelę dar aukščiau ir tobulėti kaip asmenybė, kaip muzikantas“, – kalbėjo Ernestas Urbonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius