Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Choreografės Viktorijos Nenartovič 30-ojo gimtadienio svečiai sutramdė prie vairo sėdusį neblaivų praeivį

Nesvarbu, kelintą gimtadienį minėtumėte, visada norisi, kad jis praeitų be nesklandumų. Tačiau kartais ir įvykę nesklandumai išeina į gera. Taip nutiko ir šokių studijos „Modus dance“ choreografės Viktorijos Nenartovič gimtadienyje dalyvavusiems svečiams.
Gimtadienio akimirka
Gimtadienio akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį choreografė Viktorija Nenartovič šventė savo 30-metį ten, kur praleidžia nemažai laiko – „Modus Dance“ studijoje, Vilniuje. Joje susirinko virš 30 artimiausių šventės kaltininkės žmonių.

Svečių į anksto buvo paprašyta apsirengti hiphopo stiliaus apranga ir aksesuarais. Vakarėlyje netrūko geros muzikos, gražių palinkėjimų, sveikinimų ir, žinoma, šokių.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Tačiau vakarėlį apkartino pro šalį ėjusio neblaivaus piliečio elgesys. Vyras vos pastovėjo ant kojų,. Radęs savo automobilį, jį užsivedė ir norėjo važiuoti. Pasak choreografės Viktorijos, vyriškį sunku buvo įkalbėti niekur nevažiuoti – juk buvo neblaivus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naktį Vilniuje pareigūnai atėmė raktelius iš vairuoti besiveržiančio girto vyro

„Teko apgaulės būdu išvilioti automobilio raktus, o pasipylus grasinimų lavinai – kviesti policiją. Atvykus pareigūnams, neblaivus vyras skundėsi, kad iš jo pavogti raktai, tačiau pareigūnai paaiškino, kad šventės dalyvių elgesys buvo labai pilietiškas ir atsakingas. Šis įvykis jubiliejaus tikrai nesugadino,tik iš pradžių nedžiugino manęs ši data, kol nesupratau kad gyvenimas po 30-ties tik prasideda“, – šypsosi Viktorija.

15min primena, kad savaitgalį vykdyto reido Vilniuje metu, pareigūnai gavo pranešimą apie Šeškinėje automobilį vairuoti ketinantį girtą vyrą.

Iš pradžių buvo manyta, kad raktelius iš neblaivaus vyro nori atimti jo draugai, tačiau, kaip dabar paaiškėjo, tai bandė padaryti gimtadienį šventusi choreografės Viktorijos kompanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius