Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais: grąžinti pinigų nebeužteks

Kai praėjusią vasarą Lietuvoje verslininkai pradėjo pardavinėti palmes, Daina Bosas neatsispyrė – nusprendė savo namų kiemą Palangoje apsodinti tropiniais medžiais. Vis dėlto palmės lietuviškos žiemos neatlaikė, todėl Daina kreipėsi į pardavėjus su prašymu grąžinti pinigus.
Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais
Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais / KK2 ir Gedimino Žilinsko nuotr.

„Kokie jūs visi protingi ir žinote, kad palmės Lietuvoje neauga. Bet, pažiūrėkit, kaip jie pateikia viską. Pažiūrėkit jų tinklalapyje, apsnigta palmė stovi. Nuoširdžiai susižavėjau ir prisipirkau tų palmių“, – pirmadienio vakarą per LNK pasirodysiančioje laidoje „KK2“ Daina Bosienė rodė aštuonis stagarus, turėjusius virsti vešliomis Lietuvos pajūrio palmėmis Bosų namuose.

KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais
KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais

Daina nusipirko šešias palmes, dar dvi iš verslininkų gavo dovanų už reklamą instagrame. Atvažiavo vyrai, išrovė senas vyšnias ir Dainos kiemą apsmaigstė palmėm. Lietuvos palmių prekybininkai užtikrino, kad palmės augs ir Lietuvoje.

Kai Lietuvoje atėjo šalta žiema, Bosų šeimyna paspruko į šiltąją Dominikos Respubliką. Tuomet Daina gavo žinią, kad Lietuvoje palmės pradėjo... mirti. Todėl nieko nelaukdama kreipėsi į palmių pardavėjus. Už palmes, jų pasodinimą bei žieminius palmių paltukus Bosai sumokėjo apie 5 tūkst. eurų. O išaušus pavasariui kieme liko stūksoti pliki stagarai.

KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais
KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais

Kadangi palmės neišgyveno, o pardavėjai neva neinformavo apie tai, kad augalus žiemą reikia šildyti laidais, Daina kreipėsi į palmininkus su prašymu grąžinti pinigus. Daina palmių pardavėjams pateikė pasiūlymą – grąžinkit pinigus ir klausimą uždarom.

Tačiau istorija vystėsi toliau, kol jau Antanas Bosas sulaukė grasinimų.

„Sulaukiau skambučio. Sako, jūs čia atstokit nuo mano vaikų, dukros ir žento, jūs reketuojate, žlugdote jų ambicingą verslą. Aš ne biednesnis už jus, mes galim atiduot tuos pinigus, jeigu jums reikia. Mes žinome daug apie jus, kas buvo jūsų žmona, mes irgi paleisim medžiagą, nes jūs instagrame parodėt mūsų nuvytusias palmes“, – laidoje „KK2“, kuri bus transliuojama pirmadienį, apie mįslingą skambutį kalbėjo Antanas Bosas.

KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais
KK2 nuotr./Diana Bosas kovoja su neišgyvenusių palmių pardavėjais

Išleisti tūkstančiai eurų. Sudegintos nervų ląstelės. Grasinimai, pykčiai ir kaltinimai. Panašu, kad tai tik istorijos pradžia.

„Pinigai dabar jau nuėjo į antrą planą, teatleidžia man vyras. Manau, kad šis įžeidimas, mestas mano šeimai, nebus atleistas. Aš susisiekiau su tam tikromis institucijomis, mes dabar dirbam tuo klausimu“, – sakė Daina Bosas, kad grąžinti pinigų už neišgyvenusias palmes nebeužteks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius