Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Sabonis sveikino žmoną su pirmąja Mamos diena: paviešino pirmagimio nuotraukas

Antrąjį gegužės sekmadienį Amerikoje švenčiant Motinos dieną, krepšininkas Domantas Sabonis gražia proga sveikino savo žmoną Shashana Rosen, prieš beveik kelis mėnesius tapusią mama.
D.Sabonis
Domantas Sabonis / Instagram nuotr.

Kovo mėnesį krepšininkas Domantas Sabonis su žmona Shashana Rosen susilaukė pirmagimio. Besidžiaugiant tėvystės atradimais, su pirmąja Motinos diena D.Sabonis socialiniame tinkle „Instagram“ pasveikino savo mylimąją.

Skyręs žodžius, krepšininkas pasidalijo dar nematytais kadrais su žmona bei pirmagimiu. Įraše Domantas pridėjo ir vaizdo įrašą, kuriame ant mamos kelių sėdi jųdviejų kūdikis.

„Su pirmąja Mamos diena. Mes tave labai mylime“, – po įrašu rašė D.Sabonis.

Primename, kad apie vaikelio gimimą D.Sabonis paskelbė spaudos konferencijos metu. Jos vaizdo įrašas kiek vėliau buvo patalpintas krepšinio klubo „Sacramento Kings“ socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje. Taip krepšinio klubas sveikino D.Sabonį ir S.Rosen sulaukus gandrų.

„Taip, mes susilaukėme kūdikio. Esu labai laimingas, buvau su žmona ir tai yra nuostabu“, – vaizdo įraše sakė pirmagimio susilaukęs krepšininkas.

Praėjus savaitei po vaikelio gimimo, Domantas Sabonis ir Shashana Rosen savo „Instagram“ paskyrose nustebino gerbėjus ir parodė savo pirmagimį.

Nuotraukoje kūdikis aprengtas su mėlynais drabužiais, ant jo mažų rankučių uždėtos pirštinaitės.

Instagram nuotr./Domantas Sabonis
Instagram nuotr./Domantas Sabonis

Žmonės.lt primena, kad krepšininkas Domantas Sabonis su mylimąja Shashana Rosen susituokė 2021 metų rugpjūtį Prancūzijos Rivjeroje.

Iš pasidalytų nuotraukų matyti, kad pora susituokė prabangioje pilyje-viloje. Akyli krepšininko gyvenimo stebėtojai tąkart spėjo, kad vestuvių ceremonijai Prancūzijoje pora buvo pasirinkusi pajūrio vilą „Villa Ephrussi de Rothschild“.

Instagram nuotr./Domantas Sabonis
Instagram nuotr./Domantas Sabonis

Pora susižadėjo praeitų metų rugpjūtį. Džiugią žinią tuomet socialiniuose tinkluose pranešė būtent Domanto Sabonio mylimoji. Pasidalijusi žaisminga nuotrauka, kur pora užfiksuota vienas kito glėbyje, Shashana pokštavo, kad pagaliau pavyko sutramdyti svajonių jaunikį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius