Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Zvonkus: nedovanokite man tortų, geriau apkabinkite!

Šiandien muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus švenčia 32-ąjį gimtadienį. Vyras šią dieną pasitiko geros nuotaikos ir pirmiausia skubėjo pasveikinti tą pačią dieną gimusio kolegos ir bičiulio Juozo Liesio. Vakarop D.Zvonkus važiuoja į Klaipėdą, kur jo laukia žmonos koncertas ir gimtadienio šventė.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
Natalija ir Deivydas Zvonkai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Na, aš tokia didele nuotaikų kaita nepasižymiu ir dažniausiai viso gyvenimo 80 procentų laiko mano nuotaika būna gera. Dėl to turbūt kai kuriems žmonėms atrodau paviršutiniškas. Bet  džiaugiuosi, kad mano nuotaika yra gera šiandien, ir neabejoju, jog tokia ji liks ir visą savaitgalį“, – įsitikinęs D.Zvonkus, visą savaitgalį ketinantis praleisti su draugais.

Penktadienį popiet D.Zvonkus iš Vilniaus važiuoja į Klaipėdą. Ten gimtuvininko laukia žmonos Natalijos Zvonkės koncertas klube, o po to – linksmybės namie.

„Nesu linkęs į didelę pompastiką. Porą kartą buvo žmona „užfundijusi“ visokių fejerverkų, tačiau kai dabar toks laikotarpis, to tikriausiai nebus“, – svarstė Deivydas.

Kadangi yra sunkmetis, nuo įspūdingų formų bandau pereiti prie įspūdingo turinio. Galbūt tai liudija brandą.

Sveikinimų žinučių muzikantas tikina gaunantis apie keliasdešimt per valandą. „Daug sveikinimų sulaukiu ir iš nepažįstamų numerių. Tai turbūt truks iki vakaro. Dėl to jaučiuosi labai laimingas“, – šypsojosi D.Zvonkus.

Tą pačią dieną 31-ąjį gimtadienį švenčia D.Zvonkaus bičiulis J.Liesis. Anksčiau ne kartą gimtadienius kartu sutikę draugai šįkart planuoja švęsti atskirai.

„Juozas tikriausiai liks Vilniuje, bet aš už kelių minučių esu susiruošęs pasveikinti“, – telefonu portalui 15min.lt patikino Deivydas. Paklaustas, kokią dovaną įteiks Juozui, prodiuseris prasitarė dovanosiąs knygą.

„Dovanosiu tokią protingą knygutę, pažiūrėjęs jos turinį, manau, Juozas supras mano ironišką potekstę. Manau, turinys jam turėtų padaryti įspūdį“, – knygos turinio neatskleidė anksčiau gimtadienio proga draugui 350 porų kojinių dovanojęs D.Zvonkus.

„Kadangi yra sunkmetis, nuo įspūdingų formų bandau pereiti prie įspūdingo turinio. Galbūt tai liudija brandą“, – kodėl nusprendė draugams nuo šiol dovanoti kuklesnes dovanas, atskleidė Deivydas.

Anksčiau per gimtadienius Deivydą draugai yra ne kartą nustebinę. Iš bičiulių jis yra sulaukęs ir nevažiuojančių „Žigulių“, 1986 metais pagaminto automobilio ZAZ bei 25 tortų. „Žigulių“ gimtuvininkas nepriėmė, o ZAZ istorija sudėtingesnė: kažkokie vandalai vėliau šią mašiną įstūmė į upę. Norėdamas išregistruoti automobilį D.Zvonkus sugaišo savaitę varstydamas įvairių įstaigų duris.

Specialiai įteikė tokią dovaną, nes labai nemėgstu tortų ir labai nepatinka, kai mane sveikina su „tortadieniu“.

Taip pat nemenką galvos skausmą sukėlusią dovaną – 25 tortus – po D.Zvonkaus gimtadienio išsidalijo svečiai. „Specialiai įteikė tokią dovaną, nes labai nemėgstu tortų ir labai nepatinka, kai mane sveikina su „tortadieniu“. Man labai nepatinka tas terminas“, – piktinosi D.Zvonkus.

Pasak muzikos prodiuserio, geriausios ne materialios dovanos, o apkabinimas ir nuoširdus sveikinimas.

„Esu gavęs visko, bet man svarbiausia žmonių nuoširdumas, jų emocijos. Spindinčios draugų akys ir gera nuotaika labiausiai džiugina“, – portalą 15min.lt tikino D.Zvonkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius