Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Egidijus Sipavičius vedė trečią kartą

Dainininkas Egidijus Sipavičius prieš porą metų didmiesčio gyvenimą iškeitė į ramybę kaime, Širvintų rajone. Panašu, kad asmeninį gyvenimą ir santykius su dvidešimt metų jaunesne mylimąja Simona po devyniais užraktais saugantis Egidijus kaime turi išties daugiau privatumo. Jau pusę metų Egidijus ir Simona vienas kitą gali vadinti vyru ir žmona, nes neseniai atšoko vestuves.
Egidijus Sipavičius su širdies drauge Simona
Egidijus Sipavičius su širdies drauge Simona / 15min.lt nuotr.

Faktą apie vestuves Egidijus Sipavičius patvirtino ir 15min.

Egidijaus ir Simonos santykiai į viešumą iškilo prieš dešimt metų. Tuomet porą persekiojo paparacai ir bandė išsiaiškinti kas yra paslaptingoji moteris šalia garsaus dainininko. Kartą žurnalistai netgi sekė Egidijų, kad užfiksuotų juodu kartu.

„Tokios yra žaidimo taisyklės, nemalonus tas dėmesys, bet ką padarysi. Suprantu, kad žurnalistus domino amžiaus skirtumas, bet man jis netrukdo”, – laidoje „Nuo… Iki…” pasakojo dainininkas, o jo išsamų pasakojimą žiūrovai išvys pirmadienio vakarą per LNK.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Sipavičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Sipavičius

Egidijus Sipavičius vestuves surengė užsienyje be ištaigingos puotos ir būrio svečių. Dainininkui tai – jau trečioji santuoka. Paklaustas, kodėl net dešimt metų laukė ir nesiryžo tuoktis, Egidijus sako, kad tiesiog subrendo tokiam žingsniui.

Be to, pasipiršti paskatino ir prieš pusantrų metų įvykusi avarija, kuri ir tapo postūmiu įteisinti savo santykius su Simona. Tuomet Egidijaus vairuojamas motoroleris susidūrė su automobiliu, o dainininkas patyrė rimtų sužalojimų.

„Kai mane partrenkė ir aš gulėjau ligoninėje, Simonos neįleido į palatą, o medikai nesuteikė jai jokios informacijos apie mano būklę, nes ji nebuvo mano žmona ar giminaitė. Ir tada pagalvojau, kad reikia kažką daryti, nes jeigu ją arba mane ištiktų kokia bėda ar nelaimė, mes negalėtume gauti informacijos. Tas įvykis buvo paskutinis lašas parodęs, kad metas susituokti”, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo… Iki…” 20 val. kalbės dainininkas Egidijus Sipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius