Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Bendžius sėdo prie vairo išgėręs: pagautas reido metu

Penktadienio naktį kelių patrulių rinktinės pareigūnai Vilniuje surengė netikėtą reidą, į kurį pakliuvo ir socialiniuose tinkluose žinomas fotografas Deividas Bendžius. Pasirodo, vyras vairavo išgėręs.
Deividas Bendžius
Deividas Bendžius / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Apie tai pirmasis pranešė naujienų portalas delfi.lt. Kaip rašoma, policijos pareigūnai apie 2 val. nakties išvydo keliu važiuojantį „Spark“ automobilį, kuris netikėtai nusuko.

Kilus įtarimų, policijos pareigūnai vyrą sustabdė ir paprašė įpūsti į alkoholio matuoklį. Iš pradžių jam nustatytas 1,05 prom. girtumas, o po kelių minučių – 1,17 prom. girtumas.

Netrukus paaiškėjo, kad tai buvo socialinių tinklų žvaigždė Deividas Bendžius. Dėl šio įvykio delfi.lt susisiekė su fotografu, kuris neslėpė, kad situacija iš tiesų įvyko, tačiau plačiau to pakomentuoti nepanoro.

„Šiuo savo poelgiu tikrai nesidžiaugiu. Kaip ir sakiau policijos pareigūnams, kai jie paklausė, ar esu išgėręs, atsakiau, kad, taip, ką tik išgėriau taurę vyno.

Per visą vakarą iš viso buvo dvi taurės. Tiesiog, ką tik buvau išgėręs ir sustabdė, sustojau ir įpūčiau. Kaip ir sakiau, savo žingsniu tikrai nesididžiuoju ir nieko neslėpiau“, – minėtajam naujienų portalui komentavo D.Bendžius.

Pranešama, kad žinomas vyras bus baudžiamas pagal administracinę atsakomybę. Taip pat jam gresia piniginė bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

15min taip pat bandė susisiekti su žinomu fotografu, tačiau nesėkmingai – į skambučius jis neatsiliepia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius