-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl intymių K.Meschino įrašų paviešinimo apkaltintas J.Misevičius: video buvo nutekinti taisant telefoną?

Penktadienio vakarą pasklidusi žinia apie į viešumą nutekintus intymius Karolinos Meschino vaizdo įrašus virto skaudžiu antausiu buvusiam jos vaikinui Jonui Misevičiui. Socialinių tinklų žvaigždė dėl internete pasirodžiusių, tik jam vienam dar seniau, draugystės metu, siųstų vaizdo įrašų kaltino buvusį širdies draugą – esą jis turėtų priimti atsakomybę už tai, kad privati intymaus turinio medžiaga tapo viešai prieinama. Tačiau Jonas tikina – taip pasielgti jis niekuomet negalėtų. J.Misevičius 15min tikino padarysiąs viską, kad būtų išsiaiškinta tiesa.
Karolina Meschino, Jonas Misevičius
Karolina Meschino, Jonas Misevičius / Aistės Kirsnytės ir asmeninio albumo nuotr.

„Niekam to nelinkėčiau ir niekada negalėčiau to padaryti, negalėčiau perlipti per save kaip per žmogų, žmogų su stipriomis vertybėmis“, – 15min vėlyvą penktadienio vakarą komentavo Jonas.

Vaikinas neslėpė susijaudinimo – tikino žinią apie nutekintus įrašus sužinojęs ne ką anksčiau, nei pati Karolina. Tuomet pats bandė su ja susisiekti, papasakojo savo versiją.

„Dabar visi galvoja, kad tai buvo padaryta iš mano pusės, kad tai aš padariau dėl kažkokio keršto, tačiau tai yra visiška nesąmonė, visiškas absurdas. Būdamas sveiko proto žmogus nemanau, kad įmanoma taip pasielgti. O tuo labiau kalbat apie žmogų, kuris tam tikrame mano gyvenimo etape buvo pats artimiausias – tai Karolina“, – kalbėjo Jonas.

Dabar visi galvoja, kad tai buvo padaryta iš mano pusės, kad tai aš padariau dėl kažkokio keršto, tačiau tai yra visiška nesąmonė, visiškas absurdas.

Vaikinas tikina, kad nesvarbu, jog jų santykiai pasibaigė, keleri draugystės su Karolina metai jam esą iki šiol svarbūs ir labai brangūs. Todėl Jonas sako padarysiąs viską, kad tiesa būtų išsiaiškinta, kad būtų surastas tikrasis kaltininkas.

„Aš tikrai esu Karolinos pusėje, kad ir kas bebūtų. Kitaip būti ir negali – taip visuomet buvo ir bus“, – 15min susijaudinęs kalbėjo Jonas.

Jis sako įtariantis, kas galėjo nutekinti informaciją iš jo asmeninio telefono, tačiau kol kas apie tai garsiai nekalba – visus turimus duomenis Jonas pateikė teisėsaugai.

„Kol kas nenoriu plačiau komentuoti, tačiau faktas, kad vaizdo įrašai buvo telefone, kuris buvo sudaužytas prieš keletą mėnesių, tuomet, kai mes dar buvome kartu su Karolina. Telefonas buvo sudužęs ilgą laiko tarpą, o dabar praėjo keli mėnesiai nuo to, kai jį atidaviau sutaisyti. Kažkas, matyt, pasinaudojo situacija ir nutekino duomenis kol jis buvo tvarkomas. Dar kartą pabrėžiu, kad esu Karolinos pusėje ir padarysiu viską, kad būtų išsiaiškinta, kas tai padarė“, – 15min kalbėjo Jonas.

TAIP PAT SKAITYKITE: K.Meschino – apie internete paviešintus jos apsinuoginusios video: „Taip pažeminta dar nebuvau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius