Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Agnė Kuzmickaitė pristatė savo vardo užrašinę: palaikyti atvyko ir vyras Saulius Prūsaitis

Antradienio popietę garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė būrį bičiulių sukvietė į vieną iš Vilniaus desertinių. Čia ji pristatė savo kurtą stilingą aksesuarą kiekvienai moteriai – drugeliais puoštą užrašinę, į kurią sugulė ir Agnės mintys apie madą bei stilių.
Saulius Prūsaitis ir Agnė Kuzmickaitė
Saulius Prusaitis ir Agnė Kuzmickaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į desertinėje „Sugamour“ vykusį Agnės Kuzmickaitės užrašų knygutės pristatymą atvyko ne vienas žinomas žmogus.

Jame buvo galima išvysti Jolantą Talaikytę, renginio nepraleido ir Agnės Kuzmickaitės vyras, atlikėjas Saulius Prūsaitis.

„Įtemptoje ir suderintoje gyvenimo darbotvarkėje visada verta palikti vietos likimui ir netikėtumams“, – patikino renginio kaltininkė A.Kuzmickaitė, kuri jau balandį pristatys ir savo naująją mados kolekciją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Kuzmickaitė ir Jolanta Talaikytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Kuzmickaitė ir Jolanta Talaikytė

Pasiteiravus, kaip kilo idėja sukurti tokią užrašinę, Agnė sakė, kad kartais norisi atitrūkti nuo drabužių kūrimo, o užrašų knygelės kūrimas pasirodė tinkama alternatyva.

„Mėgstu bendradarbiauti ir plėsti kūrybinį lauką už mados dizaino ribų. Tai ir smagu, ir tam tikras iššūkis. Visada įdomu išeiti už drabužių ribų, nes mada linkusi kartotis, ir tai gali pasidaryti net monotoniška, o tokie nauji projektai leidžia plėtotis“, – kalbėjo A.Kuzmickaitė.

Paklausta, ar nemano, kad šiais, technologijų, laikais kuriančiam žmogui jau įmanoma išsiversti ir be popierinės užrašinės, Agnė nebuvo linkusi tam pritarti.

„Manau, kad iš tiesų patogu daug ką užsirašyti telefone, bet aš mėgstu ypač svarbius dalykus užfiksuoti popieriuje. Man telefonas yra tapęs tarsi darbo priemone, o kada norisi ramesnės, susikaupimui skirtos medijos, tokiais atvejais visada pasitarnauja knygutė“, – mintimis dalijosi užrašinės kūrėja A.Kuzmickaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Prusaitis ir Agnė Kuzmickaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Prusaitis ir Agnė Kuzmickaitė

Į tai sureagavo ir Agnės vyras Saulius Prūsaitis. „Galima pažiūrėti ir iš praktinės pusės – telefonu laužo juk neuždegsi“, – pašmaikštavo jis.

O kuri užrašinėje nugulusi mintis Agnei atrodo pati svarbiausia?

„Tikriausiai ta, kad gyvenimo kokybės, laimės faktorių galima apibrėžti pagal savirealizaciją. Tad linkėčiau kiekvienam siekti maksimalios savirealizacijos“, – kalbėjo A.Kuzmickaitė.

Pristatymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius