Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donata Virbilaitė Kryme pozavo 15 tūkst. nuotraukų

Rudenį ryškiaplaukė dainininkė Donata Virbilaitė (23) pasitiko prie Juodosios jūros. Mergina atstovavo mūsų šaliai tarptautiniame festivalyje „Vostok Bazar“.
Donata Virbilaitė Kryme
Donata Virbilaitė Kryme / Asm. albumo nuotr.

Pagrindinis Donatos kelionės tikslas buvo sėkmingai pasirodyti dainų konkurse. Nors sėkmė muzikantei šįkart nenusišypsojo, ji dėl to per daug nenusiminė ir kaip reikiant pašėlo prie Juodosios jūros. Tiesa, D. Virbilaitė be užuolankų sakė, kad į Krymą vargu ar kada nors grįš.
 

„Ten verta važiuoti nebent dėl įspūdingos jūros. Vanduo žydras, šiltas... Vienas malonumas! Nuolat pliuškenausi. Tačiau tas kraštas manęs nesužavėjo“, – atvirai sakė pašnekovė.

Kelionė D. Virbilaitei kainavo maždaug 2 000 litų. Daugiausia pinigų ji sumokėjo už lėktuvo bilietus. Nemažai šlamančiųjų išleido ir maistui, nes festivalio organizatorių pasiūlytas valgiaraštis, anot pašnekovės, nebuvo skanus.

Donata nebūtų Donata, jei aplinkinių nepakerėtų savo ryškiu įvaizdžiu ir audringu gyvenimo būdu. „Gavau didelę dozę dėmesio iš vietos gyventojų. Juokinga, bet aš jiems buvau labai fotogeniška, todėl tapau geidžiamu modeliu. Vienas fotografas pasidarė daugiau nei 10 000 nuotraukų su mano atvaizdu, o kitas – beveik 5 000“, – juokėsi mergina. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius