Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donatas Montvydas: „Būti tobulam velniškai sunku“

Didžiuliame koncerte, kuris laukia „Žalgirio“ arenoje gruodžio 27-ąją, dainininkas Donatas Montvydas (34) pristatys savo ką tik išleistą albumą „1987“. Tai jo gimimo metai. Ir nors jam vos 34-eri, reikia pripažinti – net ir tokio jauno amžiaus būdamas sugebėjo nueiti ilgą kelią. Juo tikisi eiti ir toliau. Gyvenimo pamokų dainininko kelyje prisikaupė nemažai: ir tų, kurias išmoko, ir tų, iš kurių mielai būtų pabėgęs.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Šiandien Donatas kalba apie pasaulį, kuris tampa vis nesaugesne vieta gyventi, pasakoja apie vaikystę Krasnūchoje, Dievo apleistame Vilniaus kampelyje, kuris vienus pražudė, o kitus užaugino meniškais ir kūrybingais žmonėmis. „Aš griežtai auklėtas“, – tarsteli ir kalba apie nuodėmes bei vertybes, kurių laikėsi taip nuoširdžiai, kad už tai sulaukdavo pašaipų. Dar – apie randuotą kelią iki muzikos, kuri iš vaikiško susižavėjimo išaugo į brandžią meilę, bet neužgožė meilės žmogui.

„Būti tobulam velniškai sunku, bet reikia to siekti. Rutina, disciplina, sunkus darbas – tame nėra jokio malonumo, bet tai mano gyvenimo pamatai. Gyvenimas ir neturi būti malonumas: kančios ir liūdesio jame daugiau negu džiaugsmo, tačiau tada džiaugsmas atrodo ypatingas. Man svarbu palikti po savęs ką nors, dėl ko mane prisimintų. O šeimoje... Vis dar išlaikome tą teisingą santykį, kuris mums leidžia būti kartu, gerbiame vienas kitą. Dar tebeatviras vaikų klausimas – gal kada pagalvosime apie dar vieną atžalą. Ir galiausiai suprantu – kai būna iš tiesų sunku, man padeda ne gerbėjai ir ne žiūrovai. Kai yra sunkiausia, nė vieno instagramo sekėjo nebūna šalia – tik šeima, kuriai tenka sugerti visas mano sėkmes ir nesėkmes.“

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius