Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugę vestuvėse sveikinusi Karolina Meschino: „Esu įsimylėjusi, bet savo šventės dar neplanuoju“

Karolina Meschino (21), su savo vaikinu, modeliu Jonu Misevičiumi (21) Vilniuje atvykusi pasveikinti geros savo bičiulės tuoktuvių proga, prisipažino esanti labai įsimylėjusi. Tačiau artimiausiuose Karolinos planuose jos pačios vestuvės dar nenumatytos.
Jonas Misevičius, Karolina Meschino
Jonas Misevičius, Karolina Meschino / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kaip rašė Žmonės.lt, praėjusį šeštadienį Vilniuje vyko gruziniškos vestuvės – milijonieriaus dukra, stilistė Sofio Gelašvili (21) ištekėjo už savo išrinktojo, asmeninio sporto trenerio Dominyko Niūniavos (23).

Pasveikinti jaunavedžių atvyko Milane studijuojanti ir profesionalia stiliste ketinanti tapti Karolina Meschino su tėvais Antonio ir Asta Meschino, broliu Antonio ir mylimuoju Jonu Misevičiumi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvės
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Misevičius (kairėje), Karolina, Antionio, Asta ir Antonio Meschino

Karolina Žmonės.lt pasakojo, kad ji su nuotaka yra labai artimos draugės nuo pat vaikystės.

„Su Sofio mes pažįstamos nuo kūdikystės. Mūsų tėčiai ir mamos visą laiką buvo labai geri draugai, todėl kartu užaugome, visur keliavome, visą laisvalaikį leisdavome drauge“, – pasakojo ji.

Draugės planuodavo ir savo vestuves. „Vaikystėje kartu svajodavome apie vestuves, apie viską kartu svajojome. Ji visada kalbėdavo, kad lubas iškabins lemputėmis, dėvės būtent tokią ilgą baltą suknelę. Sofio labai gražiai atrodė per vestuves, nesu jos gražesnės mačiusi“, – šypsojosi Karolina.

Stebėdama savo bičiulę šią jai svarbią dieną, Karolina neslėpė jaudulio: „Aš labai jaudinausi! O Sofio man tokia rami atrodė, aš turbūt labiau bijojau. Tačiau labai miela ją stebėti tokią dieną ir iš tikrųjų net sunku apie tai šnekėti. Džiaugiuosi už Sofio.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Misevičius, Karolina Meschino
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Misevičius, Karolina Meschino

Karolina su Jonu draugauja 7 mėnesius, tačiau sako, kad vestuvėms dar ne laikas.

„Kol kas vestuvių dar tikrai neplanuojam. Esu labai įsimylėjusi, turiu draugą, bet apie vestuves dar nekalbame“, – Žmonės.lt sakė Karolina Meschino.

Bet pasvajoja? „Taip, žinoma, juk visos apie vestuves svajojame. Aš visą laiką įsivaizdavau, kad norėčiau šventės prie jūros, su paprasta balta suknele, basa ir tik su pačiais artimiausiais žmonėmis, siaurame žmonių rate.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Gruziniškos vestuvės Vilniuje: milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili ištekėjo už sporto trenerio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius