-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drugelių karalienės Agnės Kuzmickaitės pristatyme – stilingi mados gerbėjai

Ketvirtadienio vakarą moterys iš savo spintų traukė gražiausias sukneles, o vyrai – akį traukiančius kostiumus. Taip atsakingai visi ruošėsi į ypatingą renginį – Agnės Kuzmickaitės drabužių kolekcijos pristatymo vakarą.
Indrė Kavaliauskaitė, Karolina Meschino, Simona Burbaitė, Gabrielė Martirosianaitė ir Gytis Ivanauskas
Indrė Kavaliauskaitė, Karolina Meschino, Simona Burbaitė, Gabrielė Martirosianaitė ir Gytis Ivanauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Meno ir edukacijos centre „Rupert“ vyko šeštasis asmeninis drabužių dizainerės Agnės Kuzmickaitės madų šou. Jo metu dizainerė pristatė 2018/19 metams skirtą prêt-à-porter drabužių kolekciją.

Kai kuriuos modelius A.Kuzmickaitė jau atskleidė per Kijevo mados savaitę rugsėjį ir sulaukė tarptautinės sėkmės – jų nuotraukos puikavosi pasauliniuose mados leidiniuose, tarp jų – ir „Vogue“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Agnės Kuzmickaitės 2018–2019 m. „prêt-à-porter“ kolekcija
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Agnės Kuzmickaitės 2018–2019 m. „prêt-à-porter“ kolekcija

Šio reginio nepraleido šimtai dizainerės bičiulių ir gerbėjų. Išsipuošę čia atvyko Karolina Meschino, Indrė Kavaliauskaitė, Simona Burbaitė, Gabrielė Martirosianaitė, Gytis Ivanauskas, Saugirdas Vaitulionis, Jolanta Talaikytė ir daugelis kitų.

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė – Agnės Kuzmickaitės kūrybos gerbėja, o taip pat ir gera bičiulė. Tad jos kurtų drabužių Indrės spintoje galima rasti tikrai ne vieną.

„Šiaip drabužių prekės ženklai nėra pirmenybė, viskas priklauso nuo vietos ir laiko. Bet žinoma, smagu apsimauti mados namų „Balenciaga“ batus“, – 15min šypsodamasi sakė ji.

Pasak jos, jai taip pat smagu, kai prekės ženklai nėra sureikšminami. „Bet man labai gera remti Lietuvos kūrėjus. Tai jeigu aš tą galiu padaryti, visada ir padarau.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Gabrielę Martirosianaitę mados vakarui papuošė „MK drama queen“. „Jeigu sakyčiau, kad prekės ženklai man svarbūs – meluočiau, jei sakyčiau, kad nesvarbūs – irgi ne tiesa. Labai sunku išsirinkti atsakymą. Bet šiaip labai mėgstu lietuvių kūrėjus – mano ir rankinė, ir kostiumėlis yra iš jų. Aš juos myliu, aš žaviuosi jų kūryba, stengiuosi įsigyti kuo daugiau jų kūrinių.“

Pasak jos, bėgant metams, jos supratimas apie drabužius keičiasi. „Įgaunant vis daugiau proto, kad reikia vartoti atsakingai, aš pradedu atsakingai vartoti madą. Vis pagalvoju, kad gal geriau įsigyti vieną, bet kokybišką daiktą, nei dešimt bet kokių ir keisti juos kas mėnesį. Reikia išmokti, kad visgi moteriai nereikia tiek daug drabužių! Juk vis tiek dėvime tik keletą pagrindinių, o visi kiti spintoje liūdi“, – šypsojosi ji.

Laidų vedėja sako besižavinti Agnės Kuzmickaitės kūryba. „Turiu keletą jos drabužių. Man jie patinka, mėgstu puoštis jos suknelėmis vesdama televizijos laidas ar privačius renginius. Man tai lygu žaismui, spalvoms. Ji puikiai perteikia tokį žaismingą, šiek tiek vaikišką moteriškumą.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai

Simona Burbaitė šį vakarą apsirengė ypatingą suknelę – pirmąją, savo pačios sukurtą.

„Gimtadienio proga, kai viešėjome Tailande, mylimasis nusivedė mane į siuvimo saloną ir sako: pagalvok, kokią suknelę nori sau susikurti. Radome labai gerus siuvėjus, kurie per tris dienas pasiuvo šią suknelę! Ją susikūriau su vaikino ir draugo Manto Tautvaišo pagalba. Dėl spalvos neabejojau, ilgau svarsčiau dėl modelio“, – kalbėjo ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Burbaitė ir Mantas Tautvaišas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Burbaitė ir Mantas Tautvaišas

Moteris tikina, kad šiomis dienomis svarbu madą vartoti atsakingai. „Šiais laikais vartotojiškumas yra nežmoniškas. Todėl su bendramintėmis ėmėmės projekto „Fashionistas meet up“, kur moterys keičiasi savo drabužiais vietoj to, kad juos išmestų. Man pačiai tai yra svarbu, pati nevengiu aplankyti vintažinių parduotuvių. Aišku, mano spintoje galima rasti ir garsių prekės ženklų. Aš manau, kad reikia mokėti laviruoti“, – pasakojo S.Burbaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius