Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordanos Butkutės įspūdingas automobilis stebina ne vieną: „Su vyru norėjome tanko“

Dainininkė Džordana Butkutė su vyru Elegijumi Strasevičiumi prieš penkerius metus įsigijo kiek netradicinį pirkinį – iš Amerikos parsiplukdė „Hummer“ automobilį, kuris kai kuriems primena karines transporto priemones. Kaip pasakoja moteris, automobilis buvo ilgai planuota ir galų gale labai jos ir vyro pamėgta prekė.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Mes labai norėjome tokio automobilio. Patiko didelė erdvė, rusvai žalsva spalva ir tai, kad jis tarsi nepramušamas. Ten sėdi kaip lėktuve – jautiesi geriau, nei važiuodamas lengvuoju automobiliu. Taip pat labai patogu nugarai“, – 15min pasakojo Džordana.

Anot dainininkės, jos vyras šį „Hummer“ galėtų pakomentuoti kur kas plačiau – jis užsidegęs automobilį pirko, rūpinosi jo pertvarkymu ir šiaip yra susižavėjęs automobiliais ir motociklais.

„Žinoma, jis už visa tai atsakingas, jis net už mane atsakingas“, – apie vyrą šmaikštavo Džordana.

Džordanos Butkutės kadrai prie įspūdingojo „Hummer“ – galerijoje:

Automobilis – tarsi tankas

Tiesa, prie vairo prisėsti dažnai tenka ir Džordanai, o jausmas važiuojant, anot jos, sunkiai apibūdinamas.

„Nemoku aš jums pasakyti. Jeigu sėdi į, tarkim, taksi ir nori kur nors nuvažiuoti, atrodo, kad kažko trūksta. Čia gal sutirštinsiu spalvas, bet tokiu atveju jausmas, kaip turint klaustrofobiją. Arba jei man dabar reikėtų įeiti į senos statybos butą, nors aš pati esu tokiame mažame butelyje užaugusi, kuriame gal kokie trys kambariai – kai turi du šimtus kvadratų, tai visai kitaip. Čia tas pats kaip koncertuoti mažoje arba didelėje scenoje – aišku, kad mažoje scenoje diskomfortas“, – išradingais pavyzdžiais automobilio patogumus nurodė dainininkė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Džordanos Butkutės įspūdingas „Hummer“
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Džordanos Butkutės įspūdingas „Hummer“

Kaip pati scenos diva teigė, šiame automobilyje – kaip ir didelėje scenoje – daug erdvės, todėl ir tavęs paties visur daug. „Tiesiog jis mums labiausiai ir patinka“, – tikino Džordana.

Visgi tokių automobilių dainininkė yra mačiusi ir daugiau, vieną jų turi ir Elegijaus brolis. „Jis turi geltoną, citrininį, nusipirko visai neseniai. Jis kaifuoja nuo tos spalvos. O mes norėjome tanko. Kai važiuojame, sakome, kad važiuoja karas“, – juokavo moteris.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Džordanos Butkutės įspūdingas „Hummer“
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Džordanos Butkutės įspūdingas „Hummer“

Visgi išskirtinis savo išvaizda „Hummer“ – ne visada geriausia išeitis paprastoms kelionėms. Dabar Džordana svarstytų įsigyti ir kitą transporto priemonę.

„Galvojame, kad gal dar reikėtų kitiems reikalams tvarkyti lengvojo automobilio – su „Hummer“ taip lengvai neprasisuksi, nes jis nėra apsukrus“, – apie galimybės manevruoti su milžinu kalbėjo dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius