Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Egidijus Sipavičius atšaukė kovo 8-osios koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje: moterims linki nepanikuoti

Egidijaus Sipavičiaus gerbėjams liūdnos žinios – dėl koronaviruso atlikėjas nutraukia kovo 8-ąją turėjusį vykti koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje. 15min susisiekė su žinomu dainininku, kuris patvirtino, kad dėl netikėtų naujienų kalta daugelį gąsdinanti liga.
Egidijus Sipavičius ir koronavirusas
Egidijus Sipavičius ir koronavirusas / 15min ir „Scanpix“ nuotr.

Naujienas dėl kovo 8-ąją dieną Italijoje turėjusio vykti koncerto Egidijus Sipavičius patvirtino 15min.

„Taip, tai yra dėl koronaviruso. Dabar esu Italijoje, Lombardijoje, čia slidinėjame. Poryt grįšime. Turbūt būtų nepilietiška kviesti žmones ir rizikuoti jų ir savo kolegų sveikata, todėl nutarėme atsisakyti šio koncerto. Labai gaila, aišku“, – portalui sakė E.Sipavičius.

Tiesa, dainininkas dėl Šiaurės Italijoje siautėjančio viruso nė kiek nesijaudina – kaip jis pats užsiminė, šiuo metu jis jaučiasi puikiai ir nedėvi apsauginės kaukės.

„Nebaisu, nes čia, kur mes esame, jis (koronavirusas – aut. past.) nesijaučia. Čia yra kalnų miestelis, dauguma turistų slidinėja, su kaukėmis žmonių nemačiau. Nors aplink yra uždarytų miestų dėl karantino“, – pridūrė jis.

Šmaikščiai paklaustas, tai ką vis dėlto pasiūlys moterims vietoje turėjusio įvykti koncerto, atlikėjas nusijuokė: „Palinkėsiu sveikatos, palinkėsiu nepanikuoti, laikytis taisyklių, kurios čia, Italijoje, labai pabrėžiamos“, – apie dezinfekciją ir masinių vietų vengimą užsiminė E.Sipavičius.

Grįžęs iš Lombardijos (į kurią repetuoti ir slidinėti atlikėjas išvyko dar prieš viruso išplitimą), Egidijus laikysis 14-os dienų karantino. Bendru sutarimu su organizatoriais (SHOWART) toks sprendimas buvo priimtas iš pagarbos klausytojoms, savo sveikatai ir visų gerovei.

Pinigai už įsigytus bilietus bus grąžinami, o koncertas bus paskelbtas tuomet, kai situacija dėl viruso stabilizuosis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius