Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijoje apsinuoginęs Dainius Barzinskas: „Gal garsinsiu Lietuvą ne tik sporto pasiekimais, bet ir kaip modelis“

Kultūristas Dainius Barzinskas nustebino gerbėjus: štangų kilnojimą treniruotėse jis vienai dienai iškeitė į pozavimą prieš fotoobjektyą. Fotosesijos, atskleidusios visus D.Barzinsko kūno privalumus, kadrais kultūristas dalinasi su Žmonės.lt skaitytojais.
Dainius Barzinskas
Dainius Barzinskas / "Foto Pin" nuotr.

Kultūristas Dainius Barzinskas platesniam žmonių ratui tapo žinomas 2011-aisiais metais, kai dalyvavo TV3 šou „Šok su manimi“. Ten sportininkas pademonstravo ne tik savo kūno privalumus ir šokio judesius, bet ir humoro jausmą. 

Anot stipruolio, šios fotosesijos idėja buvo išties meniška. „Dalyje nuotraukų aš pozavau su mergina – siekėme išgauti kontrastą tarp manęs ir gležnos mergaitės“, – Žmonės.lt sakė D.Barzinskas, nepabijojęs prieš fotobjektyvą stoti apsinuoginęs.

Fotosesija, kurios idėja gimė fotostudijai „Foto Pin“, jam pasirodė išties sudėtinga: sako, fotografas pasirodė reiklus, o ir laiko užtruko: „Vieną pozą „statėme“ apie valandą, o ji – tik vienam ar dviems kadrams... Nedarėme taip, kaip kiti: „šaudo“ tūkstančius kadrų ir ieško, kas pavyko geriausiai.“

Anot D.Barzinsko, patarimų, kaip pozuoti, fotografas negailėjo ir jam, ir partnerei. „Tada dar pataisydavo apšvietimą ir vėl viskas iš naujo... Ir taip vis po dešimt kartų, o nuotraukų kelios“, – šypsosi kultūristas.

Pats fotosesijos rezultatų jis vertinti nesiima – sako, juk ne jam spręsti, ar gerai. Tačiau draugai, gerbėjai ir net kiti profesionalūs fotografai nuotraukas jau spėjo įvertinti puikiai – D.Barzinskas net nustebo, kokių komplimentų jam pažėrė žiūrovai.

Pasakojimą apie fotosesiją D.Barzinskas baigia šmaikštaudamas: „Kas žino, gal išgarsinsiu Lietuvą ne tik sporto pasiekimais, bet ir kaip modelis.“

„Foto Pin“ nuotr./Dainius Barzinskas
„Foto Pin“ nuotr./Dainius Barzinskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius