Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Futbolo aistruolis Marijonas Mikutavičius priėmė iššūkį: parodė, kaip moka spardyti kamuolį

Sekmadienį TV3 televizija tiesiogiai transliavo šou „Lietuvos talentai“ superfinalą, kurio metu dėl geriausiojo vardo susikovė 10 dalyvių. Po vieno iš jų pasirodymo – Eduardo Butiuto šou su futbolo kamuoliu – į sceną žengė ir šou teisėjo vietoje sėdintis futbolo aistruolis Marijonas Mikutavičius: bandė parodyti, ką pats moka nuveikti su futbolo kamuoliu.
 Eduardas Butiuto
Marijonas Mikutavičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Futbolo „freestyle“ atstovas Eduardas Butiuto trečdalį dienos skiria treniruotėms, kad jo žongliruojamas futbolo kamuolys nepasiektų žemės. Superfinale vaikinas skleidė kūrybiškumą, pozityvumą ir laisvę scenoje: spardydamas kamuolį ir juo kojomis žongliruodamas parodė tokius sugebėjimus, apie kokius pasvajoti galėtų net garsiausi futbolininkai. 

Rūta Ščiogolevaitė tikino nuoširdžiai serganti už Eduardą. Anot jos, šis superfinalas - toks stiprus, kad jo pavydėti Lietuvai galėtų net Amerika, o Eduardas – vienas ryškiausių jo dalyvių. Samas sakė, kad pasirodymą stebėjo išsižiojęs, o futbolo aistruolis Marijonas antrino Rūtai – pažėrė Eduardui tiek pagyrų, kad galop pritrūko žodžių. 

Žodžius pakeitė veiksmai: išprovokuotas šou vedėjų Ramūno Cicėno ir Mariaus Repšio, M.Mikutavičius užlipo į „Lietuvos talentų“ sceną. Perėmęs iš Eduardo kamuolį jis pats pabandė jį paspardyti – mušinėjo ir kojomis, ir galva, o vėliau efektingai nuspyrė į publiką. 

Šioji M.Mikutavičiaus talentą futbolui įvertino išties palankiai: apdovanojo aplodismentais ir ovacijomis. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Eduardas Butiuto
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Eduardas Butiuto

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius