Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Balčiūnas ir dar dvi Dž.Butkutės grupės narės pateko į eismo įvykį: iššoko stirna

Roko gitaros virtuozas Giedrius Balčiūnas, žinomas kaip Mr.Jumbo, pakliuvo į eismo įvykį. Naktį važiuojant iš koncerto su Džordanos Butkutės dainininkėmis jo vairuojamas automobilis kliudė laukinį gyvūną. Vyras skatina kitus vairuotojus pasimokyti iš jo situacijos ir stengtis nevairuoti naktį pavargus. „Juk niekas nenori sulaukti tokių žodžių, kaip „Sveikas gyvas iš naujo", – įspėja jis.
G.Balčiūnas
Giedrius Balčiūnas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie nelaimingą įvykį sekmadienio vakarą Giedrius pranešė savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje.

Įrašu vyras sutiko pasidalinti ir su portalo 15min skaitytojais.

„1:0 stirnos nenaudai, bet „Vectrai“ prireiks viso snukio plastinės chirurgijos operacijos. O šiaip svarbiausiai visas Džordanos grupės kauniečių ekipažas, kurį vežiau, yra sveiki gyvi, nenusibrozdinę, truputį išsigandę.

Labai sunku apkaltint save lėta reakcija ar 105-110 km greičiu (cruise control) naktinėj automagistralėj, nes „ožys“ išniro šuolyje ore iš tamsios kairės pusės ir per pusę sekundės atsidūrė ant automobilio priekio. Nebuvo jokio stabdymo laiko, manevravimo galimybės, tik tikslus atakavimas iš a.a. gyvulio.

Sako, dabar jų toks metas, kai nelabai svarbu, ar tai plynas laukas, miškas, pamiškė. Zvimbia ten jų pilnos pakelės, tykodamos automobilių šviesų. Užsivėlinęs savo parvykimo namo laiką iki 5:30 ryto važiavau su širdgėla, kad planuotas sunkiai uždirbamas pinigėlis „Seagull House“ interjero lubų užbaigimui (ko realiai ir tetrūksta visam projektui užbaigt) bus sukištas karietos įvairių detalių paieškoms šrotuose...

R.I.P nelabasis... Nenoriu tavo nuotraukos dėti. Per daug nehumaniškas vaizdelis“, – rašė muzikantas.

15min susisiekus su G.Balčiūnu, paaiškėjo ir daugiau eismo įvykių detalių.

Muzikantas kartu su Dž.Butkutės vokalistėmis pirmą valandos nakties važiavo iš koncerto namo. Jau beveik pasiekus namus, ties Nevėžiu, kylant link Babtų veduko, likus mažiau nei 30 kilometrų iki Kauno, įvyko nelaimė.

„Absoliučiai netikėtai, kaip iškirpus kino juostelę iš filmo, per pusę sekundės pamačiau virš savo priekinio stiklo stirną", – portalui 15min sakė Giedrius.

G.Balčiūno vežamos merginos automobilyje miegojo, tačiau po stipraus smūgio greitai iš išgąsčio atsikėlė, teiravosi, kas nutiko.

„Net nėjome gyvūnėlio žiūrėti, nes supratau, kad smūgis buvo per stiprus, jog jis išgyventų. Mums dar pasisekė, autopagalvės neiššoko, automobilis dar remontuotinas", – įvykio detalėmis dalijosi vyras.

Dar prieš pradedant kelionę namo, Giedrius susiskambino su anksčiau iš renginio išvažiavusiu Dž.Butkutės garsistu Ugniumi, kuris kalbėdamas juokavo, kad „stirnos po kelią skraido".

Patirto streso ir adrenalino atsigavęs vyras kelionę namo tęsė su apgadintu automobiliu. Jis sugebėjo pasiekti Kauną ir pristatyti merginas namo.

15min kalbintas pašnekovas nori įspėti ir kitus vairuotojus išlikti budriais bei atidžiai stebėti ženklus apie laukinius gyvūnus kelyje.

„Įvykio moralas – dabar gyvūnų ruja. Jie kaip išprotėję zuja link kelkraščių. Venkite naktinių važinėjimų, drauskite automobilius nuo gyvūnų žalos. O geriausia – išsinuomuokite viešbutį ir nevairuokite pavargę. Niekas nenori sulaukti tokių žodžių kaip „Sveikas gyvas iš naujo", – įspėja jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius