Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Daškevičius-Gamka išsiskyrė su širdies drauge Akvile

Pirmadienį 15min studijoje apsilankęs atlikėjas Germanas Daškevičius, geriau žinomas pseudonimu Gamka, pristatė savo naujausią dainą „Šaltos bangos“. Čia kalbėdamas jis prasitarė, kad kūrinį įkvėpė neseniai įvykusios skyrybos su dabar jau buvusia širdies drauge Akvile.
Germanas Daškevičius-Gamka su širdies drauge
Germanas Daškevičius-Gamka su buvusia širdies drauge / 15min klijuotė
Temos: 2 Meilė Skyrybos

Germanas Daškevičius-Gamka 15min studijoje pristatė naujausią kūrinį „Šaltos bangos“. Pasakodamas apie artėjančius koncertus bei dainos gimimą, jis sulaukė klausimo ir apie tai, ar jį palaiko jo širdies draugė.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Germanas Daškevičius-Gamka su širdies drauge Akvile
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Germanas Daškevičius-Gamka su širdies drauge Akvile

„Man patinka tai, ką aš darau. Daina – apie išsiskyrimą. Ji turi liūdnų natų, bet pati muzika yra, sakyčiau, kelianti į viršų. Tekstas yra liūdnesnis, nes kai sakai savo tikras mintis ir nebandai kažko vaidinti, tai neprikuri pasakų. Pasakoji apie savo gyvenimą“, – 15min studijoje apie skyrybas prasitarė atlikėjas Gamka.

Pasiteiravus, kiek laiko pora nebe kartu, muzikantas ištarė: „Ai, nežinau, laimingi laiko neskaičiuoja. Liūdni – irgi.“

Sparčiai populiarėjantis atlikėjas Germanas Daškevičius-Gamka savo produktyvumu gali nustebinti ne vieną. Kiek mažiau nei prieš savaitę pristatė debiutinį albumą „Šaltos bangos“, o pirmąsias dvi trilogijos dalis „Ne toks“ ir „Rūmai Miškai“ išleidęs dar prieš albumo pasirodymą, spėjo sutraukti nemenką klausytojų ratą ir įrodyti, kad jo muzika reikalinga šiandieninėje muzikos padangėje.

Sukurtas albumo pasakotojas trijuose kūriniuose keliauja laiku bei erdvėse. Klausytojui tai sukūrė įspūdį, tarsi pats atlikėjas yra mistiška susidvejinusi būtybė – atlikėjas ir pasakotojas viename kūne.

VIDEO: Gamka - Šaltos Bangos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius