Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Gurevičiūtė VIP vakarėliui ruošėsi atsakingai: 3 dienas degino kalorijas, makiažą patikėjo specialistams

Gerai žinoma televizijos žvaigždė Gintarė Gurevičiūtė ketvirtadienio vakarą ant raudonojo kilimo LNK naujojo sezono vakarėlyje sulaukė daugybės komplimentų dėl puikiai pasirinktos suknelės ir lieknos figūros. Tiesa, kaip 15min papasakojo žinoma moteris, dėl figūros tenka ir paplušėti sporto salėse, tačiau ne per daug – G.Gurevičiūtė stengiasi netapti įvaizdžio auka.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Kadangi žinojau, jog sprausiuosi į itin aptemptą suknelę, tai vietoj dietos šįkart 3 dienas iš eilės ėjau deginti kalorijų darydama cardio pratimus“, – šmaikščiai pasakojo Gintarė.

Kaip tikino moteris, ji visada stengiasi sportuoti ir laikytis dietos. Tiesa, ne visuomet tai pavyksta padaryti sėkmingai.

„Štai bandymas ištempti savaitę maitinantis veganiškai baigėsi po 3 dienų. Niekaip negaliu atsisakyti picų, aš jas tiesiog dievinu ir valgau bent kartą, o dažniausiai ir du per savaitę“, – pasakojo G.Gurevičiūtė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Albavičiūtė-Bandita ir Gintarė Gurevičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Albavičiūtė-Bandita ir Gintarė Gurevičiūtė

Prie vakarinio įvaizdžio teko prisiliesti ir specialistams – makiažą Gintarei tą vakarą darė Karolina Taraškevič-Bethel.

„Turbūt nesuklysiu ją pavadindama geriausia makiažo specialiste, – pridūrė ji. – O suknelę užsidėjau pirktą internetu, per išpardavimus, prieš daugiau nei metus. Ją buvau ne kartą apsivilkus keliaudama, sulaukiau daug komplimentų. Kadangi ji puikiai atitiko vakar šventes dress code cocktail attire, nusprendžiau nieko kito neieškoti.“

Visas pasiruošimas, anot žinomos merginos, užtruko apie 2–2,5 val. Teko ir nuvykti iki „Carolina make up studio“, kur Gintarė kartu su drauge pasimatavo keletą drabužių, tuomet, smagiai besišnekučiuodama, ji puošėsi ir buvo buvo pagražinta profesionaliu makiažu.

Gintarės Gurevičiūtės gyvenimo akimirkos – galerijoje:

„Atskleisiu paslaptį, kad pasiruošimas – bent jau man – dažnai būna smagesnis už patį vakarėlį. Susitinki su draugėmis, matuojiesi drabužius, linksmai šnekučiuojiesi ir gražiniesi. Tai neatsiejama vakarėlio dalis“, – pasakojo socialinių tinklų žvaigždė ir pridūrė, kad tai buvo pirmas kartas jos gyvenime, kai vakarėliui dažėsi ne pati. Kitu atveju tai būtų užėmę kur kas mažiau laiko – beveik valandą.

Norėjo tapti dizainere arba architekte

Svarstydama apie tai, kad dirbant televizijoje kartais į išvaizdą yra atkreipiama daugiau dėmesio, Gintarė sakė šio aspekto niekada pernelyg nesureikšminanti.

Anete Toming nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Anete Toming nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„Be abejo, kaip ir kiekvienai moteriai, man labai svarbi išvaizda, tačiau stengiuosi netapti savo pačios susikurto įvaizdžio auka. Dėl to kasdienybėje ir savo story esu beveik visuomet be makiažo, be jokių filtrų, paprastais kasdieniais drabužiais. Mėgstamiausia dienos apranga – draugo bliuzonas ir dviratininko šortai. Bet esu įsitikinusi, kad ne drabužis puošia žmogų, o žmogus drabužį. Stengiuosi puoselėti savo vidų, kad išorė savaime taptų graži“, – pasakojo laidų vedėja.

Mergina taip pat teigė šiuo metu kamerų šviesa labai besidžiaugianti. Su LNK ji bendradarbiauti pradėjo dar prieš septynerius metus, tad draugystė jau tęsiasi ilgai. „Laikas skrieja kosminiu greičiu, – pastebėjo Gintarė. – Net pačiai sunku patikėti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Socialinių tinklų žvaigždė neslėpė, jog tokį darbą dirbti jai ir didelė garbė. „Džiaugiuosi, kad LNK kažkada surizikavo ir priėmė mane į savo šeimą, o aš savo ruožtu stengiuosi jų nenuvilti. Tikiuosi, kad ši draugystė dar tęsis labai ilgai“, – 15min pasakojo ji.

Tiesa, savo televizinės karjeros kelio Gintarė anksčiau visiškai nei įsivaizdavo, nei apie tai svajojo. Kelias link dabartinės veiklos buvo išties vingiuotas – iš pradžių mergina svajojo tapti kostiumų dizainere, vėliau – architekte.

„Stodama į universitetą buvau tikra, kad pavyks atsidurti ten, kur norėjau, todėl padaviau prašymą tik į šias dvi vietas. Nepatekau ir antrame ture pakeičiau į ekonomiką Vilniaus universitete“, – prisipažino laidų vedėja.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Vėliau, kaip teigė laidų vedėja, ji buvo pakviesta dalyvauti šokių projekte. Ir tada ji įsimylėjo kameras ir televizijos ekranus.

„Supratau, kad ten yra mano vieta, ir viskas pradėjo labai greitai vyniotis, – prisipažino žinoma mergina. – Tad ar kada nors svajojau dirbti TV? Ne, niekada.“

Neigiami komentarai išspausdavo ašarų

Vis dėlto bene kiekviena televizijos žvaigždė neišvengiamai sulaukia vienokios ar kitokios kritikos. Anot Gintarės, anksčiau su tuo kovoti jai buvo tikrai sunku.

„Prieš 13-14 metų, kada pasirodė pirmieji straipsniai apie mane, o kartu su jais ir krūvos neigiamų komentarų, ir tai pareikalavo labai daug ašarų. Kadaise buvo sunku suvokti, kodėl manęs nepažįstantys žmonės, kurie tikrai nieko nežino, taip drabstosi purvais“, – atviravo mergina.

Naglio Bieranco nuotr./Gintarė Gurevičiūtė Naglio Bieranco akimis
Naglio Bieranco nuotr./Gintarė Gurevičiūtė Naglio Bieranco akimis

Tuo metu, anot laidų vedėjos, net tokie garbingi pašnekovai kaip Andrius Mamontovas ir Nomeda po spaudos pranešimų tekstais sulaukdavo krūvos pagiežingų komentarų.

„Tada supratau, kad haters gonna hate. Nuo to laiko komentarų išvis nebeskaitau“, – sakė G.Gurevičiūtė. Kaip pasakojo mergina, pastaruosius keletą metų ji taip pat stengiasi atsiriboti nuo visko, kas jai sukeltų neigiamų emocijų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„Savaitgalių linksmybes pakeitė daugybė kelionių, pasikeitė aplinka, draugai. Turiu instagramą, kuriame per 140 tūkst. mane palaikančių sekėjų. Be to, dirbu darbą, kuris atima labai daug laiko. Aplink mane tiek daug pozityvių dalykų, kad net nespėju pamatyti to, kas vyksta už akių“, – apie dabartines veiklas pasakojo Gintarė.

Beje, žinoma laidų vedėja užsiminė, kad šiuo metu savęs televizijos veidu iš esmės net nelaiko. Esą tai – klaidinantis efektas, kurį kartais sudaro laidų vedėjo darbas.

„Man niekas neduoda teksto, kurį turėčiau perskaityti, ir nepasako, kuriuo kampučiu pasimaivyti. Aš kuriu turinį, rengiu laidas, ieškau pašnekovų, juos kalbinu ir pati rašau scenarijus“, – pasakojo Gintarė ir pridūrė, kad kartais žiūrovai, stebėdami ją besišypsančią jos vedamose laidose, susidaro klaidingą įspūdį, jog merginos darbas tik tuo ir apsiriboja.

Visi LNK naujojo sezono vakarėlio svečiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius