Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

G.Karaliūnaitė uždraudė sutuoktiniui dalyvauti dukros gimtadienyje: „Šeimos nariai nenori jo matyti“

Kauno apylinkės teisme trečiadienį pratęstas atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės-Canuel ir jos sutuoktinio Marco Andre Canuelio skyrybų procesas. Posėdžiuose sprendžiamas ir jųdviejų dukros gyvenamosios vietos nustatymo klausimas. 15min dainininkė pripažino, kad labiausiai jai rūpi dukros saugumas: bijo, jog sutuoktinis išsiveš ją į užsienį. Marcas nepageidaujamas net mažylės gimtadienyje.
Gintarė-Karaliūnaitė Canuel ir  Marcas Andre Canuelis
Gintarė-Karaliūnaitė Canuel ir Marcas Andre Canuelis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kanadiečio Marco Andre Canuelio ir G.Karaliūnaitės (39) dukra balandžio 19 dieną švenčia ketvirtąjį gimtadienį. Prieš posėdį Marcas15min tikino, kad šioje šventėje jis nėra pageidaujamas. O ir pati šventės idėja jam yra tolima.

„Gintarė nutarė užsakyti vaikų žaidimų kambarį, samdyti animatorius. Tam išleis 400 eurų. Nesąmonė. Vaikų gimtadieniai turi būti švenčiami namuose, su namuose ruoštu maistu. Beje, aš pats esu animatorius, juo dirbau Kanadoje. Kam samdyti kitus ir mėtyti pinigus? Aš visiškai kitaip užaugęs. Mano tėvai mokėdavo pinigus taupyti“, – tikino šiuo metu jokių pajamų neturintis kanadietis.

Paklausta, kodėl neleidžia sutuoktiniui dalyvauti dukros gimtadienyje, G.Karaliūnaitė patikino, kad penktadienį vyksiančią šventę finansuoja ji, o ir nė vienas šeimos narys nepageidauja regėti Marco.

„Jis gali švęsti su dukra tikrąją jos gimtadienio dieną – rytoj. O penktadienį bus mūsų šeimos šventė“, – patikino Gintarė.

Svarbiausia byloje jai išsiaiškinti dukros saugumo klausimą. Sutuoktinis pasirūpino, jog mažylė gautų ir Kanados pilietybę, tad atlikėja baiminasi, kad vieną dieną jis ją ims ir išsiveš. Tą padaryti ne kartą buvo pagrasinęs ir pats M.A.Canuelis.

„Nori mėnesiui atostogų išsivežti. Noriu tai uždrausti padaryti. Svarbiausia – dukros saugumas. Jo tėvams anūkė taip pat nerūpi – nė laiško neparašė, nepasiteiravo, kaip ji gyvena. Žinau, kad visuomenei labiausiai įdomūs finansiniai klausimai, tačiau jie čia – nesvarbiausi. Tikrai nepraturtėsiu. Prašau minimalių alimentų – 200 eurų. Tačiau visi žino, kad jis jokių pajamų neturi. Niekad neturėjo. Yra net įsiskolinęs dėl to, kad dukart nesutiko skirtis abipusiu sutarimu. Kokie yra sutuoktinio interesai byloje? Nežinau, jis savo poziciją nuolat keičia“, – teigė G.Karaliūnaitė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gintarė-Karaliūnaitė Canuel su sūnumi
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gintarė-Karaliūnaitė Canuel su sūnumi

M.A.Canuelis 15min prisipažino, išties šiuo metu neturintis jokių pajamų ir gyvenantis bendrabutyje Kaune.

„Turiu mokėti 120 eurų, tačiau kai gavau 500 eurų sąskaitą už dviejų mėnesių šildymą... Nežinau. Kokie mano interesai byloje? Noriu dažniau matytis su dukra. Noriu ją matyti bent kas antrą savaitgalį. O dabar matau vos porą valandų per savaitę. Kada mačiau pastarąjį kartą? Praėjusį sekmadienį. Mergaitė nuolat jaučia stresą, kai turime išsiskirti. Susimatome viešoje vietoje – „Megoje“. Negaliu pabūti su ja vienas. Mergaitė prašo ledų, žaislų – visko ten nori, Gintarė reikalauja, kad kaskart žaislų pirkčiau. Bet neperku. Niekas taip neauklėja savo vaikų“, – tikino M.A.Canuelis.

Trečiadienį vykusiame teismo posėdyje buvo apklausti liudytojai – psichologė, G.Karaliūnaitės paauglys sūnus ir mama.

Drama teisme prasidėjo vasarį

15min primena, jog teismų duris varstyti sutuoktiniai pradėjo šių metų vasarį. Pasak G.Karaliūnaitės, ji ir M.A.Canuelis kartu negyvena jau nuo 2015-ųjų, praėjus dvejiems metams po slapta įvykusių vestuvių jie pasuko skirtingais keliais. Tačiau apie oficialias skyrybas pora pradėjo kalbėti tik prieš kiek daugiau nei pusmetį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prokurorai sveria G.Karaliūnaitės kaltinimus vyrui, o policija skaičiuoja jo padarytą žalą

Pasak atlikėjos, sutuoktinis siekia prisiteisti dukters globą, nors su ja beveik nebūna, maža to, nori, kad mergaitei būtų suteikta Kanados pilietybė.

Dar prieš parengiamąjį posėdį G.Karaliūnaitė prasitarė, kad sieks, jog sutuoktiniui būtų iškeltos dar kelios bylos: dėl smurto, taip pat dėl šmeižto viešumoje. „Dar daug dalykų manęs laukia“, – 15min teigė ji.

Anksčiau atlikėja yra tvirtinusi, kad dar pernai metų vasarą bandė su vyru kilusias problemas spręsti be teismo įsikišimo, svarstė ir apie skyrybų sutartį, net buvo pasiruošusi pati apmokėti išlaidas. „Buvo suteiktas laisvas bendravimas (su dukra), buvo siūloma minimali alimentų suma, bet tada jis (M.A.Canuelis) pats nesutiko. Visą laiką jo versijos (kodėl) skyrėsi“, – sakė ji.

G.Karaliūnaitė ir M.A.Canuelis slapta susituokė 2013 metais. Po metų pora susilaukė dukters. Gintarė iš pirmosios santuokos augina sūnų. Ši santuoka su Marcu atlikėjai buvo trečioji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius