Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Masalskis pirmą kartą parodė širdies draugę: „Su paslaptingąja nepažįstamąja“

Penktadienio vakarą dalis lietuvių leido laiką prie Šv. Kūčių stalo, tačiau laidų vedėjas Giedrius Masalskis nusprendė šventes sutikti užsienyje. Ir, beje, jas jis sutiko ne vienas, o su žavia širdies drauge.
Giedrius Masalskis
Giedrius Masalskis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Giedriaus nuotrauka su drauge ir kalėdiniu sveikinimu iš užsienio atsirado jo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Šiuo įrašu jis leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Feliz navidad!

Su Paslaptingoji Nepažįstamoji.

P.S. Gyvename vieną kartą. Bet ne du“, – draugus pasveikino G.Masalskis.

Apie tai, kad jo širdis užimta, Giedrius prabilo dar rugsėjį portalui lrt.lt. Tačiau apie naują mylimąją jis dar nebuvo pasiruošęs kalbėti garsiai.

„Mano širdis nelaisva, bet vis dar gijimo etape. Visada buvau atsargus kalbėdamas šia tema, nes tai susiję ne tik su manimi, bet ir su kitu žmogumi, kurio galbūt nesinori įtraukti į viešus aptarinėjimus. Kol kas ne metas“, – su lrt.lt kalbėjo jis.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad visais laikais labai atsargiai ir atsakingai žiūrėjau į įsipareigojimus. Plaku save, jei pasakau ir nepadarau, tad stengiuosi nežadėti. Dabar gyvenime norisi lengvumo, šviesos ir pozityvo. Daugiau pasakyti galėsiu kai viskas užgis ir bus daugiau aiškumo“, – pridūrė G.Masalskis.

15min gimtadienio proga kalbintas Giedrius taip pat truputį užsiminė apie moterį, su kuria keliavo po Pantelerijos salą. Tačiau ir tada jos vardo nepanoro atskleisti.

„Tai – paslaptingoji nepažįstamoji“, – šypsojosi laidų vedėjas.

Asmeninio archyvo nuotr./Giedriaus Masalskio kelionės akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Giedriaus Masalskio kelionės akimirka

15min primena, kad Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė apie skyrybas oficialiai pranešė 2017 metais.

Apie skyrybas tada abu pranešė savo feisbuke, parašydami identiškus įrašus:

„Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila. Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus.

Labai prašome, padėkite mums patiems visa tai išgyventi ramybėje, neskaudindami komentarais ir užuojautomis, netrukdydami skambučiais ir klausimais. Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams. Ačiū.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius