Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gabrielė Bartkutė savo gimtadienio vakarą Vienoje neapsieis be futbolo

„Gimtadienis man visada asocijuojasi su vaikyste... Močiutės iškeptu kiškio formos tortu, nes esu gimus kiškio metais, ir jazminu kvapu“, – portalui Žmonės.lt prisipažino tituluota gražuolė, aktorė Gabrielė Bartkutė, šį penktadienį, birželio 8 dieną, švenčianti 37-ąjį gimtadienį.
Gabrielė Bartkutė
Gabrielė Bartkutė / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš kelerius metus pas mylimą žmogų į užsienį išvykusi ir pernai su juo susižadėjusi Gabrielė iki šiol daugiausia laiko praleidžia svečiose šalyse. Vokietija, Austrija, Šveicarija ir net Singapūras – tai šalys, kuriose ilgiau ar trumpiau pastaraisiais metais teko gyventi Gabrielei ir jos mylimam vyrui.

Šiemet gimtadienis gražuolę užklupo Vienoje, anot jos pačios, „įstabaus kultūrinio paveldo mieste, apsikaišiusiame žaliais parkais“. Gabrielė neabejoja – šį gimtadieninį penktadienio vakarą ji neapsieis be futbolo: „Tikrai žinau, kad šįvakar su savo brangiu žmogumi žiūrėsime Europos futbolo čempionato atidarymo rungtynes tarp Graikijos ir Lenkijos, transliuojamas iš Varšuvos. O po to, įtariu, kad manęs laukia siurprizas. Ir tai be galo miela.“

Konkurso „Mis Lietuva 1995“ nugalėtoja, ilgametė TV laidų ir renginių vedėja prisipažino gimtadienio šventimo nesureikšminanti, o geriausia dovana – artimųjų ir draugų palinkėjimai.

„Išimtis, ko gero, buvo tik mano trisdešimtmetis, kurį sutikau labai pašėlusiai, būryje draugų. Tačiau neslėpsiu, labai malonu kasmet birželio 8-ąją sulaukti gausybės šiltų sveikinimų iš artimųjų ir draugų. Būtent tuo ši diena ypatinga“, – portalui Žmonės.lt sakė Gabrielė Bartkutė.

Asmeninio archyvo nuotr./Gabrielė Bartkutė
Asmeninio archyvo nuotr./Gabrielė Bartkutė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius