Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: kataloginis pavyzdys – visos saulėtos dienos tendencijos viename

Šiandienos stilingasis it koks „puzlis“, sudėliotas iš tokios gausybės detalių, kad norint jas visas įžiūrėti, reikia ir laiko, ir kantrybės. Bet džiugu matyti tokį atsidavimą tiek savo įvaizdžio formavimui, tiek naujausių tendencijų pritaikymui jau pamėgtuose deriniuose. Tiesą sakant, nuotraukos herojus galėtų atstovauti beveik visų iki šiol aktualių vyrų mados tendencijų katalogams.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Dvieilis švarkas, dar nepabodusios „metallic“ tipo detalės, džinsinių marškinių kultas, gyvybiškai svarbiomis virtusios sportinės detalės, taip šiemet šlovintos atidengtos vyriškos kojos ir tik dabar Tommy Hilfigerio 2015 metų topams iš naujo atkapstytos žvaigždžių raštais puoštos detalės.

Štai ir turime rezultatą, apjungiantį tendencijų topus, įmantraus infantilumo, nemaraus amerikonizmo ir vos įžiūrimo tradicinio vyriškumo prieskonius!

Kalbant apie infantilumo apraiškas, norisi išskirti ir gan retai tokio tipo stiliaus sprendimuose aptinkamą marškinių ir baltų „apatinių“ marškinėlių sluoksniuotą derinimą, paliekant juos netvarkingai kyšoti iš po pretenzingo švarko apačios.

Tačiau noriu pabrėžti, kad sąmoningos pernelyg išpuoselėto įvaizdžio klaidos šiuolaikinės mados kultūroje tampa išskirtinių akcentų sinonimu.

Kiekvienam, ieškančiam naujų įvaizdžio idėjų ir besidominčiam vyriškos mados naujienomis šiandien siūlyčiau atkreipti dėmesį į vėl itin aktualią dvieilių švarkų tendenciją!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius