Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: maištaujantys akcentai!

Šiandienos stilingoji suteikia galimybę aptarti naujausioms tendencijoms paklūstantį, bet kartu maištaujančių detalių nevengiantį įvaizdį. Šį gana grubų, patogumo prioritetą išreiškiantį derinį vainikuoja šunyčio veislės pasirinkimas – kaip sakoma, mažieji augintiniai dažnai yra labai panašūs į savo šeimininkus...
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Dėmesio vertas avalynės pasirinkimas – tokios, tarsi vaikystę menančios basutės šiemet tiesiog užkariavo stilingųjų simpatijas!

Europos miestų gatvėse pastebima visa gausybė tokio tipo sintetinio audinio, visa pėdą apglėbiančios, vasariškos avalynės variantų: ypač dažni perregimi įvairiausių spalvų dizainai, pagyvinti įvairaus aukščio, dažniausiai bespalvio silikono  platforma arba plonu padu.

Apskirtai, pėdas, o neretai ir blauzdas tarsi įrėminanti, gladiatoriaus tipo avalynė, grįš į madingiausiųjų topus, bet, turėkite omenyje, iškils pavojus jūsų vasariškai lygiam blauzdų įdegiui.

Apie egzotiškas, tropikų spalvas ir jų aktualumą šiemet – jau kalbėjau (pvz.: apie ryškų nagų laką), bet džiugu, kad šį kartą matome kiek išraiškingesnį šios tendencijos pritaikymo būdą: viena sruoga maištininkė – puikus, kiek valiūkiškas, įvaizdžio akcentas!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius