Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gediminas Juodeika – apie sužadėtinės fotosesiją: „Tai buvo reta proga išvysti būtent tokią Živilę“

Televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika negaili gražių žodžių ir komplimentų savo sužadėtinei Živilei Jonikaitei. Dar daugiau pagyrimų žinomo vyro išrinktoji sulaukė po kūrybinio dueto „Tado‘s mados“ surengtos laisvalaikiui skirtų drabužių kolekcijos fotosesijos.
Gediminas Juodeika ir Živilė Jonikaitė
Gediminas Juodeika ir Živilė Jonikaitė / Jūratės Fotolaboratorijos nuotr.

„Živilei tai buvo vienas iš nedaugelio kartų, kai ji pozavo profesionaliam fotografui. Na, tokia ilga procedūra tai tikrai buvo pirmoji!“, – su šypsena patikino G.Juodeika, pridurdamas, jog patirties išrinktajai, kaip ir daugeliui šiuolaikinių išmaniųjų telefonų savininkų, tikrai netrūksta įsiamžinant „selfiams“.

Pašnekovas neslėpė – jis nė akimirkos nesuabejojo, kad Živilė fotomodelio darbui tiks. G.Juodeika gyrė proporcingą sužadėtinės figūrą, smulkų kūno sudėjimą, paslaptingus ir fotogeniškus veido bruožus: „Ji – tarsi nenugludintas deimantas“.

Tačiau televizijos projektų prodiuseris pastebėjo ir tai, kad vadovės darbą dirbančiai ir įprastai klasikinio stiliaus drabužius vilkinčiai Živilei per fotosesiją reikėjo šiek tiek pagelbėti patariant kaip konkrečioje situacijoje pozuoti.

„Kadangi šou verslas jai nėra artimas, Živilė iš pradžių buvo kiek išsigandusi ir labai atsižvelgė į mano nuomonę. Galima sakyti – manęs klausė be diskusijų. O tai iš jos retai galima patirti“, – apie naują patirtį pasakodamas nuoširdžiai nusijuokė G.Juodeika.

Fotosesijoje pozavo ir jis, ir lietuvė Akvilė Švedukė, australas Adamas Jufri bei švedas Rostamas Mahbobas.

G.Juodeika šypsosi – fotosesijos dalyvius sužavėjo ir pagrindiniai jos aksesuarai: motociklas „Triumph Rocket Roadster 3“ bei automobilis „Dodge Challenger SRT“. O kur dar daugybę dėmesio sulaukusios vokiečių aviganių veislyno „Hierarchija“ kalytės Eva ir Djubi bei patinas Jakson. Prie smagaus pozavimo vėliau prisijungė ir Rostamo Mahbobo augintinis Chill.

Jūratės Fotolaboratorijos nuotr. /Živilė Jonikaitė
Jūratės Fotolaboratorijos nuotr. /Živilė Jonikaitė

„Mūsų simbolį – stilizuotą kaukolę, mados gerbėjai jau atpažįsta“, – pasakojo vienas iš „Tado‘s mados“ įkūrėjų Tadas Kuzminskas.

Į duetą susijungę T.Kuzminskas ir Diana Želvienė iškart sulaukė populiarumo dalį savo kūrinių papuošę neregėtu piešiniu. Jį laisvalaikio aprangos kūrėjai pavadino Adomu. Netrukus, dailiosios lyties atstovėms reikalaujant savojo simbolio, „gimė“ jo partnerė – Ieva.

„Piešiniams pozavo realūs žmonės“, – sakė T.Kuzminskas, kol kas jų tapatybių atskleisti nenorintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius