Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gerai Gerai & Miss Sheep”: sukūrėme kalėdinį atominį virusą!

Sniego – nė kvapo. Tačiau tai visai netrukdo švęsti Kalėdų anksčiau ir taip nuotaikingai, lyg už lango siaustų pūgos. Tokios pozicijos laikosi ką tik savo metų koncertą surengę „Gerai Gerai & Miss Sheep”.
„Gerai Gerai & Miss Sheep“
„Gerai Gerai & Miss Sheep“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Reklaminį garso takelį jaunimo mėgstamam prekės ženklui PILDYK sukūręs duetas prisėdo studijoje ir tiesiog jį pavertė linksma, jaukia kalėdine daina.

„Žiūrėjom į šį darbą tikrai nuoširdžiai, tad mintis, jog reikėtų 40 sekundžių gabalėlį paversti visaverte daina, atėjo labai natūraliai“, – sako „Gerai Gerai & Miss Sheep”.

„Puikiausiu rodikliu tapo dainos priedainį nuolat švilpaujantys aplinkiniai. Kai kurie net grasino išprotėti, nes pačiu paprasčiausiu būdu sukūrėm atominį virusas, kuris užstringa galvoje ir nepaleidžia keletą dienų“, – kvatoja duetas.

Daugiau dėl metų debiutantų titulo apdovanojimuose M.A.M.A besimeldžiantys „Gerai Gerai & Miss Sheep“ nepostringauja ir kviečia tiesiog klausyti dainos vardu „Christmas is calling”. Taip pat išsiduoda, kad jųdviejų studija sprogte sprogsta nuo antrojo albumo idėjų. Šis dienos šviesą turėtų išvysti pavasarį. Albumo šaukliu labai geras žmogus orkestras ir panelė Avis vadina pamažu montuojamą įspūdingąjį koncertą „Gerai Gerai & Miss Sheep LOST IN THE ZOO“. Vieną iš kūrinių, kuris nuguls ir naujajame albume, galite išgirsti ir jūs. Tad nuo ko pradėti?!

VIDEO: Gerai Gerai & Miss Sheep - Christmas Is Calling

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius