Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerda Žemaitė praėjus metams po plastinės operacijos: „Neįsivaizduojate, kaip svarbu tikrintis“

Praėjus kiek daugiau nei metams po plastinės nosies operacijos TV gelbėtoja Gerda Žemaitė neabejoja – tai, kad ryžtiesi pokyčiams, yra tik dalis to, ką iš tiesų reikia padaryti. „Žinojau, jog praėjus metams po procedūros, turėsiu grįžti į kliniką pasitikrinti. Dabar esu 100 procentų tikra – operacija pavyko puikiai!“, – džiaugėsi pašnekovė.
Gerda Žemaitė plastinės chirurgijos klinikoje
Gerda Žemaitė plastinės chirurgijos klinikoje / Evaldo Makarsko nuotr.

G.Žemaitė neabejoja – sprendimas pakoreguoti nosį plastinės operacijos pagalba buvo vienas teisingiausių jos gyvenime. Vaikystėje čiuoždama pačiūžomis traumą patyrusi ir dėl to vienos pastebimiausių kūno dalių išvaizda nebebuvusi patenkinta žinoma moteris Tautrimo Aštrausko klinikoje Kaune pirmą kartą apsilankė prieš daugiau nei dvejus metus. Iš pradžių nutarta tik pakoreguoti nosies galiuką, o tuomet spręsti, ar imtis papildomų procedūrų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gerda Stiklickienė parodė nosies operacijos rezultatą: „Dar nėra to vaizdo, kuris turi būti“

„Džiaugiuosi, kad gydytojas viską darė etapais. Juk kartais, norint pasiekti rezultatą, gali užtekti ir paprastesnės operacijos“, – patikino G.Žemaitė.

Ji neabejojo – pirmieji metai po plastinės operacijos yra svarbiausi, nes būtent per šį laiką pastebimos pagrindinės komplikacijos, kurias gana nesudėtinga išspręsti.

„Po nosies operacijos du tris mėnesius formuojasi minkštieji audiniai. Kremzlei prireikia dvigubai daugiau laiko, o kaului – metų“, – pasakojo plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas T.Aštrauskas.

Anot jo, nosies operacija plastinėje chirurgijoje yra bene sudėtingiausia, nes šis organas – labiausiai besikeičiantis. Nosies korekcija – operacija, kuri dažnai išsprendžia ne tik estetinę, bet ir fiziologinę problemą. Jos metu išlyginama nosies pertvara, tampa lengviau kvėpuoti.

T.Aštrauskas pabrėžė – po operacijų pacientai neturėtų pamiršti užsukti į klinikas, kuriose jos buvo atliktos. Vėlyva diagnostika, anot jo, gali sukelti nepageidaujamų reiškinių, kurių, laiku pasitikrinus, galima nesunkiai išvengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius