Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė prabilo apie santykius su vyrais: „Dauguma jų nori tik sekso“

Gintarė Karaliūnaitė savo gyvenime verčia naują puslapį. Moteris labai atvirai papasakojo apie problemas su vyrais ir naują gyvenimo etapą, kuriam šiuo metu yra pasiruošusi.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Ingridos Taparauskaitės nuotr.

„Aš tapau paranojiška ir atsargi vyrų klausimu. Man toks vaizdas, kad aš kaip kokiam avily, bitė motinėlė, o aplink vien tranai. Aš taip jaučiuosi. Aš vis dar esu jiems tokia prisirpusi, atrodau, kad va, gal būtų faina prieš draugus pasirodyti, paturėti tokią moterį. Tik seksas. Atsiprašau, sakau, kaip yra. Daugumos ketinimai“, – šįvakar pasirodysiančioje LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Gintarė Karaliūnaitė.

Dainininkė neslėpė, kad jos gyvenime tokių vyrukų nereikia. „Jie nori su manimi turėti pramogą, bet jie nesuvokia, kad iš esmės viskas tvarkoj, valio, bet aš neturiu laiko. Vakarai – su dukra, savaitgaliais aš dirbu arba esu su dukra... Taip kad vyras, kuris galėtų būti mano gyvenime, tai tik toks, kuris suvoktų visą pilną mano vežimą, kurį aš paskui save tempiu...“ – kalbėjo ji.

LNK nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
LNK nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

Šiandien dainininkės interviu nė iš tolo neprimena to, kuris laidoje pasirodė prieš metus. Tuomet Gintarė kalbėjo drebėdama iš baimės po to, kai trejais metais jaunesnis sutuoktinis kanadietis Marcas Andre Canuelis bandė jėga patekti į namus, o ji buvo priversta kreiptis į pareigūnus. Žinomos moters atvirumas pribloškė.

Ji atvirai papasakojo trečią kartą tekėjusi dėl kūdikio, kurio laukėsi ir kurį iškart po vestuvių prarado. Vėliau ji pagimdė dukrelę Sofiją, tačiau su vyru išsiskyrė netrukus po jos gimimo, tuomet Gintarė pirmą kartą prisipažino patyrusi psichologinį bei fizinį smurtą.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

Šiandien 41-erių Gintarė nė kiek neprimena tos išsigandusios, dukrą prarasti bijančios moters, kokią tuomet matėme. „Verčiu naują gyvenimo puslapį, nes trokštu pokyčių“, – sakys Gintarė, pasitikdama savo svajonių namuose, kurie šiuo metu parduodami.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ šiandien, 20.00 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius