Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Belickaitė pateko į autoavariją: „Patyriau daug neigiamų emocijų“

Savaitės pradžia televizijos laidų vedėjai, nuomonės formuotojai Daliai Belickaitei atnešė nemalonumų. Žinoma moteris antradienį pateko į autoavariją,
Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus
Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus / Lnk, „Instagram“ nuotr.

„Jau grįžau į realybę po viso patirto streso“, – socialiniame tinkle pasidalijusi į avariją patekusios mašinos nuotrauka savo sekėjams rašė D.Belickaitė.

„Instagram“ nuotr./Dalios Belickaitės automobilis po autoavarijos
„Instagram“ nuotr./Dalios Belickaitės automobilis po autoavarijos

Kalbėdama su 15min žinoma moteris pasakojo, kad Naujaisiais metais buvo sau pasižadėjusi šiek tėk sulėtinti tempą, skirti daugiau laiko sau, tačiau padaryti to nepavyko. Skubėjimas, anot jos, nulėmė ir šią autoavariją.

„Be to, jai įtakos turėjo ir susiklosčiusos man nepalankios sąlygos“, – sakė D.Belickaitė.

Tiesa, pasakoti detalių, kaip viskas nutiko, Dalia nepanoro, svarbiausia, anot jos, kad visi liko sveiki. Labiausiai ji sako esanti dėkinga savo vyrui Edvinui, kuris greitai atskubėjęs į įvykio vietą ją nuramino.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dalia Belickaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dalia Belickaitė

„Mašina, kaip aš sakau, tik metalo gabalas, bet, atrodo, lyg tyčia man tokie dalykai nutinka. Kaip ir pikta, kaip ir liūdna, kad tokia situacija. Patyriau daug neigiamų emocijų, bet vyras atvažiavęs nuramino pasakęs, kad nieko baisaus“, – 15min pasakojo D.Belickaitė.

Pokalbio metu žinoma moteris džiaugėsi, jog niekas nesusižeidė, nereikėjo kviesti ir greitosios pagalbos. Dalia atsipirko tik patirta įtampa ir, kaip pati teigė, pykčiu dėl susiklosčiusios autoavarijos.

„Galbūt, jei būčiau anksčiau išvažiavusi iš namų, nebūčiau pakliuvusi į avariją, mano visi darbai nebūtų nuplaukę, nes pati tuo metu vykau į filmavimą. Tik netikėtai atsirado papildomi rūpesčiai. Vis dėlto galbūt šis įvykis apsaugojo mane nuo dar rimtesnės problemos“, – svarstė D.Belickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius