Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į darbus įsisukusi Erika Vitulskienė: „Šiandien buitis daugiau ant Merūno pečių“

Ne paslaptis, kad tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika išties veikli moteris. Ji ne tik puiku kulinarė, mylinti mama, bet dar ir mados namų įkūrėja. Ir nors šeimoje pora yra pasidalijusi pareigas, Erika neslepia – dabar daugiau buitinių rūpesčių vis dėlto tenka Merūnui.
Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka
Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka / tomasfoto.lt nuotr.

Žiūrovų ir vėl laukia kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Dvikovoje dėl geresnio kulinaro vardo šįkart susikovė šeimyninis duetas – tai visos Lietuvos mylimas tenoras Merūnas Vitulskis ir jo žmona, drabužių kūrėja Erika Vitulskienė. O sunkioji užduotis įvertinti pagamintus patiekalus ir nuspręsti, kas išeis su nugalėtojo karūna, atiteko jų bičiuliui, magui Mantui Wizard.

Sostinėje „Ogmios mieste“ įsikūrusioje laidos studijoje Merūnas ir Erika susidūrė su nelengva užduotimi – įtikti reikliam kulinarinio teismo teisėjui. Į pagalbą porai stojo du profesionalūs virtuvės šefai, kurie bus paruošę nesudėtingai pagaminamų, bet itin gardžių patiekalų receptus.

tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka

Burtai lėmė, jog Merūnas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, gamino lašišos kepsnelius sluoksniuotoje tešloje, o Erika, padedama iš Šri Lankos kilusio Dilano Dampelos Gamage, kepė lipnius vištienos petukus „Lolipop“.

Tenoras, operos solistas, tarptautinių dainų festivalių laureatas Merūnas Vitulskis savo paprastumu, nuoširdumu bei geru humoro jausmu jau seniai pelnęs visos Lietuvos simpatijas. Tiek jis, tiek jo žmona Erika yra itin veiklūs ir aktyvūs žmonės, bet visgi atrandantys laiko ir poilsiui bei kulinarijai. Tačiau, anot poros, ne visada viskas pasiseka taip, kaip norisi.

„Erika yra fenomenali maisto gamintoja, nes niekad neragauja to, ką gamina. Vieną kartą esame valgę Erikos keptą neįtikėtiną keksą, į kurį vietoj 120 gramų cukraus ji įdėjo druskos. Vos paragavęs supratau, kad o dabar jinai verks. Bet didvyriškai nuvažiavau į parduotuvę, supirkau iš naujo produktus ir iškepėme gerą keksą iš naujo“, – kuriozišką istoriją TV3 laidoje, kuri bus rodoma šeštadienio rytą, pasakojo Merūnas.

Laidos akimirkos – galerijoje:

Tačiau nepaisant pasitaikančių nesėkmių, Erika yra puiki kulinarė, mylinti žmona ir dviejų vaikučių mama. Prieš dvejus metus nutarusi įgyvendinti savo svajonę, ji ėmė kurti drabužius moterims. Šiandien tai išaugo į jos pačios vardo mados namus.

„Pareigomis šeimoje stengiamės dalintis, tačiau dabar Merūnas mane labiau išleidžia į darbą, o pats yra perėmęs buitį. Nieko nėra geriau, kaip turėti amatininko darbą. Kuomet sukuri produktą, parduodi jį žmogui ir žmogus būna be galo laimingas. Tos akimirkos, kuomet moterys šypsosi, man yra brangiau už bet ką kitą“, – apie naują atrastą aistrą pasakojo Erika.

tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka

Nepaisant atvirų pokalbių ir smagių istorijų, laidos herojų lauks nelengva kulinarinė užduotis – įtikti šeštadienio ryto teisėjui, magijos meno virtuozui Mantui Žmuidinavičiui-Wizard. Žinomas vyras ne tik pademonstruos savo rankų miklumą atlikdamas triukus, bet ir neslėps, jog smulkmeniškumas svarbus ne tik jo darbe, bet ir kulinarijoje.

„Aš pats labai mėgstu gaminti, man svarbu ne tik, koks yra maistas, bet ir kaip jis patiektas. Šou biznyje dirbant kažkaip visuomet žiūri į visas, netgi mažiausias detales“, – teigs kritiškasis teisėjas Mantas Wizard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius