Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Domino“ teatrą rinkosi garsūs žmonės: žiūrėjo komediją „Boeing Boeing“

Gruodžio 16 d. kokybiško laisvalaikio teatras „Domino“ savo gerbėjams, žiniasklaidos atstovams ir pramogų pasaulio garsenybėms pristatė prancūzų teatro legendą, milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusią situacijų komediją „Boeing Boeing“.
Spektaklio „Boeing Boeing“ premjeros svečiai
Spektaklio „Boeing Boeing“ premjeros svečiai / Pauliaus Peleckio nuotr.

Pamatyti spektaklį susirinko „Domino“ teatro išsiilgę žinomi Lietuvos pramogų pasaulio atstovai: Žilvinas Grigaitis, Simas Kučas ir Ieva Swan, Indrė Burlinskaitė, Rimvydas Širvinskas, Martynas Levickis, Eglė Jakštytė, Karolina Liukaitytė, Natalija Martinavičienė, Marijus Berenis ir kiti.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Komedijos „Boeing Boeing“ premjeros svečiai
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Komedijos „Boeing Boeing“ premjeros svečiai

Iššūkį režisuoti spektaklį pagal legendinę pjesę priėmė Dainius Kazlauskas, o vaidmenis sukūrė „Domino“ teatro senbuviai Renata Kutinaitė, Valentinas Krulikovskis, Agnė Levickaitė bei net trys šio teatro debiutantai, žiūrovams Lietuvoje puikiai pažįstami aktoriai Karina Stungytė, Justina Nemanytė ir Gytis Pintulis.

Spektaklio veiksmas vyksta meilės mieste Paryžiuje. Bernaras – jaunas, žavus amerikietis architektas. Kur kas labiau už architektūrą jis mėgsta… moteris! Taip! Dailias, seksualias, nenuspėjamas... O kuo jų daugiau, tuo gyvenimas tik įdomesnis! Trys jo sužadėtinės stiuardesės dirba skirtingose avialinijų kompanijose.

Kaip patogu! Viskas, ko reikia, tai atidžiai suderinti tvarkaraščius, kad jos niekada viena kitos nesutiktų. Šiai žaviai idiliškai rutinai vadovauja ištikima tarnaitė Berta, o į svečius užsukusiam vaikystės draugui Roberui belieka tik pavydėti. Iki tol... kol koją pakiša didysis progresas: nauji „Boeing“ lėktuvai tampa didesni, galingesni ir... greitesni! Nutinka tai, kas ir turėjo nutikti: Bernaro sužadėtinių tvarkaraščiai susipina...

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Komedijos „Boeing Boeing“ premjeros svečiai
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Komedijos „Boeing Boeing“ premjeros svečiai

Prancūzų dramaturgo Marko Kamulečio (Marc Camoletti) pjesė „Boeing Boeing“ 1991 m. pateko į Gineso rekordų knygą kaip daugiausiai kartų pasaulyje parodyta prancūziška pjesė. Ji pastatyta daugiau kaip 60-yje šalių, spektaklis visame pasaulyje iki dabar yra parodytas ne mažiau kaip 25 000 kartų.

Po premjeros Paryžiuje, ši komedija su nedidele pertrauka buvo rodoma kasdien net 44 metus! Parašyta dar 1960 metais, pjesė netrukus debiutavo Brodvėjaus teatre, buvo ekranizuota ir laimėjo kelis reikšmingus „Tony“ apdovanojimus.

Nuo kovo 18 dienos komedija „Boeing Boeing“ pradeda turą po daugelį Lietuvos miestų, o žiūrovai yra kviečiami ir į šventinius pasirodymus kalėdiniu laikotarpiu Vilniuje bei Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius