Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

I.Martinkėnaitė su vyru paminėjo medines vestuves: „Ne viskas buvo rožėmis klota“

Lapkričio 10-ąją grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė su vyru Mindaugu Urbonu pasitiko svarbią sukaktį – penktąsias vestuvių metines. Ir nors šią datą moteris buvo netyčia pamiršusi, tačiau netrukus stovintį tarpduryje su gėlių puokšte pamatė Mindaugą. Tad dabar medinių vestuvių proga kalbinta atlikėja mielai pasakoja apie penkerius santuokos metus, sprendžiamus barnius ir begalinę vyro meilę dukrai.
Ingridos Martinkėnaitės ir Mindaugo Urbono šeima
Ingridos Martinkėnaitės ir Mindaugo Urbono šeima / Asmeninio albumo, 15min ir Dariaus Kučio nuotr.

„Keistas jausmas. Atrodo, penki – toks trumpas laiko tarpas, o tiek daug išgyvenom, nuveikėm, apkeliavom, ir svarbiausia – susilaukėme dukrytės. Visą tai man niekaip nesutelpa į skaičių penki“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt stebisi Ingrida Martinkėnaitė.

Kas žengia pirmą žingsnį po barnių?

Penkeri Ingridos ir jos vyro Mindaugo santuokos metai buvo įvairūs. Moteris neslepia, kad juose būta visko – tiek gražių akimirkų, tiek ir buitinių nesutarimų. Tačiau tai natūralu, juk nėra namų be dūmų.

„Neapsimetinėsiu, kad viskas buvo rožėmis klota. Kaip ir kiekvienoje šeimoje, pas mus būna visko, pikčių ar kažkokių nuomonių nesutarimų. Tačiau dažniausiai praeina 15 minučių, ataušta galva ir štai jau pamiršti dėl ko susipykai“, – portalui Žmonės.lt atvirauja Ingrida.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Paklausta, dėl ko dažniausiai kyla pykčiai, Ingrida šypsosi, – tai tik smulkmenos, kurios galiausiai pasimiršta. Ir visgi, po pykčių visada tenka susitaikyti, o tada, kaip sako atlikėja, aplanko „susitaikymo džiaugsmas“.

Nors išskirtinių ritualų neturi, I.Martinkėnaitė atvira – dažniausiai po barnių pirmą žingsnį tenka žengti jos vyrui Mindaugui. „Vyras turi prieiti, pabučiuoti ir tada galim pradėti kalbėti“, – juokiasi atlikėja.

Ne tik mylintis vyras, bet ir atsakingas tėtis

Kalbėdama apie pastaruosius penkerius santuokos metus, Ingrida savo vyrui jaučiasi dėkinga ne tik už meilę, nuolatinį palaikymą, bet ir už tai, kad yra geras tėtis jųdviejų pusantrų metų mažylei Evai.

Atlikėja Žmonės.lt pasakoja, kad Mindaugas – išties atsakingas tėtis. Nors kol kas laiko atrasti laiko sau Ingridai vis dar sunku, ji ramia širdimi kartas nuo karto gali palikti dukrytę vyrui ir kiek atsikvėpti.

Dariaus Kučio nuotr./Ingridos Martinkėnaitės dukros krikštynos
Dariaus Kučio nuotr./Ingridos Martinkėnaitės dukros krikštynos

„Kadangi turiu dukrą iš pirmos santuokos, o prieš Evą vyras dar neturėjo vaikų, aš jam pasakodavau, koks tai jausmas auginti savo atžalą. Pritrūkdavo žodžių ir galiausiai Mindaugas nesuprasdavo, ką noriu pasakyti. Dabar suprantu, kad tai įmanoma tik pajausti. Man be galo gražu žiūrėti, kaip vyras rūpinasi dukrele, kiek meilės, rūpesčio yra kiekviename jo žingsnyje.“

Kartu augindami ir Ingridos dukrą iš pirmosios santuokos, pora kol kas visą savo dėmesį skiria tėvystei ir stengiasi, kad jaukus namų židinys niekada neužgestų. Ir nors jokio laimingų santykių ir darnios šeimos recepto nėra, Ingrida mano, kad svarbiausia norėti būti kartu.

„Net jei kartais ir nusivili ar suabejoji, žinojimas, kad nori būti kartu, visada veda į priekį. O tada ir vėl akys pilnos meilės bei džiaugsmo. Tereikia nenustoti norėti“, – Žmonės.lt sako I.Martinkėnaitė.

Pamirštos vestuvių metinės

Prieš penkerius metus, lapkričio 10 dieną I.Martinėnaitė ir M.Urbonas vestuves atšoko Indonezijoje. Nors šventės būta ryškios, vestuvių metinės dainininkei ėmė ir... pasimiršo.

Ingrida neslepia, kad buvo „užsisukus“ buityje ir apie ypatingą progą prisiminė tik tarpduryje su puokšte rankose pamačiusi besišypsantį Mindaugą.

„Buvau net pamiršusi, kiek metų esame santuokoje!“, – juokiasi atlikėja ir sako, kad Mindaugas yra daug atidesnis datoms ir dažnai ją nustebina įvairių sukaktuvių proga.

Su Žmonės.lt kalbėdama apie ateitį, I.Martinkėnaitė labiausiai sau ir sutuoktiniui linki kartu eiti ta pačia linkme, sulaukti dar ne vienos dešimties santuokos sukaktuvių ir svarbiausia – nepamiršti į gyvenimą kartais pažvelgti per juoko prizmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius