Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į sceną grįžusios „Mokinukės“ uždainavo be Simonos Nainės

Ne tik žinomi veidai, sugužėję į vieną sceną, taps staigmena LNK šou „Supermiestas“ žiūrovams – vienai dainai čia atgimė ir grupė „Mokinukės“.
Šou „Lietuvos supermiestas“ filmavimo akimirka
„Mokinukės“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Sekmadienio vakarais rodomame šou „Supermiestas“ dalyvauja Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Telšiai, Plungė.

Premjerinėje laidoje žiūrovai išvys keturių iš jų – Klaipėdos, Vilniaus, Marijampolės ir Plungės – komandų kovas. 

Kiekviena miestų komanda turi komandų kapitonus – joms vadovauja žinomi žmonės. Antai Vilniaus komandą į priekį veda Jogaila Morkūnas, Klaipėdos – Giedriaus Savicko, Plungės – Česlovas Gabalis, o Marijampolės – Irūna Puzaraitė. Būtent jie rūpinasi, kad kiekviena komanda šou metu parodytų kuo įdomesnį ir originalesnį pasirodymą. 

Marijampolės vedlei I.Puzaraitei nustebinti pavyko puikiai: bandydama išplėšti pergalę savo miestui, ji vienam kartui į sceną subūrė prieš kelerius metus gyvavusią merginų grupę „Mokinukės“. 

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad grupę „Mokinukės“ vadovė Laima Lapkauskaitė subūrė 2003-iais metais, tada ją sudarė šešios merginos – Simona Šermukšnytė (dabar jau – Simona Nainė), seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės, Kristina Lepšytė, Ieva Šimkonytė ir Rūta Žilionytė.

Jaunos merginos užaugo, todėl pavadinimas „Mokinukės“ grupei nebetiko, taigi sulaukta permainų: grupė pakeitė pavadinimą į „Studentės“, dabar kolektyve dainuoja trys merginos – seserys Puzaraitės ir I.Šimkonytė. 

Vis dėlto nors „Supermiesto“ filmavimo metu skambiai pranešta apie vienam kartui atgimusias „Mokinukes“, scenoje pasirodė ne visos kadaise itin populiarios grupės narės – žiūrovai išvydo merginų penketuką, kartu nedainavo Simona Nainė, dabar atstovaujanti merginų duetui „Pinup Girls“. Vietoje S.Nainės į sceną užlipo pati „Mokinukių“ vadybininkė Laima Lapkauskaitė ir iš šio miesto kilęs Paulius Bagdanavičius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Mokinukės“ ir Paulius Bagdanavičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Mokinukės“ ir Paulius Bagdanavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius