-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į TV sugrįžusi G.Malinauskaitė: „Pirmi motinystės mėnesiai – lyg jausmų karuselė“

Mažiau nei prieš pusę metų tapusi mama aktorė Gabrielė Malinauskaitė jau spėjo grįžti į darbus. Atliekanti itin ryškų vieną iš pagrindinių vaidmenų seriale „Rimti reikalai“ ji prabilo apie motinystės ir darbo suderinamumo sunkumus.
Gabrielė Malinauskaitė
Gabrielė Malinauskaitė / Asmeninio albumo, LNK nuotr.

Gabrielė prisipažįsta, kad gimus vaikeliui ne tik pasikeitė jos aktorinis gyvenimas, bet teko išgyventi naujus jausmus. Ypač pirmaisiais mėnesiais, kuomet ji nenorėjo paleisti pirmagimio iš rankų, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Nebijok. Tai normalus motiniškas jausmas. Ir visokių tų jausmų būna“, – aktorę palaikė jos mama.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

Tačiau Gabrielė su šypsena prisimena tą laikotarpį ir teigia, kad dabar viskas kur kas lengviau ir paprasčiau.

„Tas pirmas ir antras mėnesiai buvo tarsi jausmų karuselė. Nuo vienų jausmų – prie kitų. Tiesiog didelė skirtingų jausmų amplitudė. Dabar to jau tikrai nebėra, aš labai džiaugiuosi, kad yra kas man padeda – tai ir vyro šeima, ir mano tėvai, ypač mamos“ – atviravo aktorė.

Nors G.Malinauskaitė greitai grįžo į televizijos ekranus, ji neslepia, kad dar ir dabar atsiranda sunkumų norint suderinti darbą bei motinystę. Nenuostabu, kai dažnai laidų ar serialų filmavimų grafikai keičiasi, o galimybės susiderinti filmavimų laikus iš gerokai anksčiau nėra.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

Aktorė yra labai dėkinga artimiausiems šeimos nariams, kurie padeda jai ne tik grįžti į aktorinį kelią, bet ir pailsėti. O didžiausias jos ramstis yra jos vyras ir Kasparo tėtis Justinas Rudzys. Kadangi Justinas dirba kiekvieną dieną, Gabrielė neslepia, kad daugiau laiko su vaikeliu praleidžia ji, bet abudu stengiasi kiek įmanoma vienas kitam padėti ir kurti stiprią šeimą.

„Kartais būna situacijų, kai reikia dirbti, o aplinkybės susiklosto, kad kaip tik visi, kam norėčiau patikėti mažylio priežiūrą, irgi užsiėmę savais reikalais. Tačiau išlaviruoti kol kas dar pavyko. Ypač, jeigu iš anksto galiu žinoti tikslų darbų grafiką. Žinoma, vyras labai daug prisideda, o kaip kitaip“, – nuoširdžiai pasakojo Gabrielė.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

Aktorė ne tik džiaugiasi dėl šeimos bei motinystės, bet ir tuo, kad pagaliau gali vaidinti savo mėgstamus vaidmenis. Vienas iš tokių – dažnai matomas seriale „Rimti reikalai“, kur Gabrielė atlieka Julikos vaidmenį. Nors šis personažas žiūrovams gali pasirodyti naivokas ir lengvabūdiškas, aktorė jį gina ir yra įsitikinusi, kad Julika galėtų būti puiki motina.

„Spėju, kad svetimų vaikų ji gali ir nemėgti, bet savo vaiką, esu įsitikinusi, gintų ir nagais, ir dantimis. Net manau, kad ji būtų labai arši ir visais įmanomais būdais jį saugotų“, – svarstė serialo aktorė.

LNK nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
LNK nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

Žinoma, Gabrielė neslepia nerimo dėl vykstančio karo Ukrainoje ir išgyvena dėl ten gyvenančių šeimų.

„Kai prasidėjo karas, motiniški jausmai dar labiau sustiprėjo. Ypač, kai skaitai moterų su vaikais istorijas. Kaip baisu ir taip neteisinga! Be galo norėtųsi kiekvieną jų apsaugoti ir padėti jiems”, – susirūpinimo neslėpė Gabrielė.

Serialas „Rimti reikalai“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius