Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

I.Žuolytė ištekėjo už dar darželyje sutikto Adomo: šventėje dainavo ne tik N.Bunkė, bet ir nuotaka

Pirmas socialinių tinklų žvaigždės Ingos Žuolytės (25) ir Adomo Mikalausko (26) susitikimas įvyko darželyje, o romantiški jausmai užgimė mokykloje. Ir nors pora prieš kelerius metus jau apsikeitė vestuviniais žiedais civilinės santuokos ceremonijoje, tačiau šįkart nutarė tai padaryti Šv. Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje, supant patiems artimiausiems žmonėms. Nuotaka dar prieš ceremoniją 15min pasakojo, kad tuoktis bažnyčioje jai labai svarbu, nes, kaip pati sako, būtent čia supranti, jog tai darai pirmą ir paskutinį kartą.
Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Buvusios fitneso trenerės ir dabar populiarios socialinių tinklų žvaigždės Ingos Žuolytės meilės istorija prasidėjo tarp žaislų bei vaikiško juoko – darželyje. Pasirodo, tą pati lankė ir Adomas, o juos skyrė viso labo tik vienerios durys.

„Tame darželyje Adomas mane ir pamatė. Na, o draugauti mes pradėjome dar mokykloje. Buvome bendraklasiai, tai viskas vyko organiškai, paprastai“, – prisimena Inga.

Ir nors moteris su jaunystės meile vestuviniais žiedais apsikeitė prieš porą metų, tačiau šįkart pora nusprendė tai padaryti ir bažnytinėje ceremonijoje. Amžiną meilę sutuoktiniai prisiekė trečiadienio popietę Šv. Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje. Kaip 15min sako I.Žuolytė, bažnyčioje sutvirtintų santuokos saitų taip lengvai nenutrauksi.

Vestuvių akimirkos – 15min galerijoje:

„Šitas dalykas man buvo labai svarbus. Bažnytinė santuoka nuo civilinės tuo labiausiai ir skiriasi, kad eidamas į bažnyčią tu supranti, jog tai darai tikrai pirmą ir paskutinį kartą. Na, būna išlygų, bet iš bažnytinės santuokos taip paprastai neišsiskirsi. Ir aš tiesiog žinau, kad mano santuoka bažnyčioje bus vienintelį ir paskutinį kartą“, – įsitikinusi šypsosi moteris.

O šiam pirmam ir paskutiniam kartui Inga apsivilko ir nepaprasto grožio vestuvinę suknelę, kurią jai kūrė mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė. Šalia moters ne ką mažiau sužibėjo ir Adomas, kuriam kostiumą išrinko stilistas Paulius Stumbra. Pats mažiausias šeimos narys, sūnus Gabrielius, taip pat žavėjo kruopščiai pasiūtu kostiumu.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka

Susirinkusiųjų dėmesį traukė ne tik puošnūs šeimos apdarai, bet ir sutuoktinių vestuviniai žiedai, kurių užrašai jiems visam gyvenimui taps reikšmingi – juk ten išgraviruota vestuvių data.

15min pasiteiravus, kaip vyko vestuvių pasiruošimas ir ar prie jo prisidėjo Adomas, Inga pasakoja, kad vyras tik užsakė vestuvinius žiedus, o visa kita atliko ji ir vestuvių planuotoja.

„Vyrui buvo tik vienintelė užduotis – žiedai. O į planavimą jis nesikišo, nes dažniausiai tai yra moterų šventė, tai jis tiesiog leido man tame realizuotis. Turėjome ir vestuvių planuotoją, tad viskas buvo žymiai paprasčiau“, – šypsosi I.Žuolytė.

Įteisinus bažnytinę santuoką šventę sutuoktiniai nutarė iškelti Trakuose. Inga pasakoja, kad vietą išsirinko labai paprastai, tiesiog atvažiavo, pamatė ir porai ji prilipo. Kiti variantai jų nebedomino.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beveik po 50 metų – vyras ir žmona: baro „Būsi trečias“ vadovas po priverstinių skyrybų vedė antrąkart

TAIP PAT SKAITYKITE: Agnė ir Jonas Mačiuliai švenčia santuokos 10-metį: ypatingą dieną mini Palangoje, apie gandrus negalvoja

„Nesuprantu, kaip reikėtų apibūdinti, kas yra didelė ar nedidelė šventė. Pačios vestuvės, nesvarbu ar tu jas šventi, ar nešventi, automatiškai jau yra didelės. Tai kokias jas bedarysi, tai vis tiek bus didelė šventė“, – mano Inga, paklausta, kaip atrodys šventė.

Moteris taip pat akcentuoja, kad jokių papročių vestuvių metu nebus laikomasi. Anot jos, tradicijos turi ateiti iš šeimos, o puoselėti jas tik dėl vaizdo ji nenori.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka

„Man atrodo, kad tradicijos turi būti šeimos pavyzdžiuose. Bet jei ko nors tokio, kas perduodama iš kartos į kartą, nėra, tai daryti tik todėl, nes tai daro visi, aš nematau prasmės. Turi būti matęs tam tikrą pavyzdį arba pats tikėti kažkokiais papročiais“, – įsitikinusi I.Žuolytė.

O kokia muzika skambės Ingos vestuvių šventėje? Moteris atskleidžia, kad svečiai išgirs dainininkės Natalijos Bunkės atliekamas dainas bei praeityje tokiais kūriniais kaip „Jis“ ar „Aš laukiu tavo laiško“ išgarsėjusią atlikėją Ledi Ais. Negana to, tikrą pirtį užkurs ne tik garsios atlikėjos, bet ir pati Inga – ji taip pat ketina koncertuoti.

Vis dėlto po šventės pora į povestuvinę kelionę išvykti neketina. I.Žuolytė pasakoja, kad iš pradžių su vyru turėjo tam tikrų planų, tačiau dabartinė viruso padėtis viską sujaukė.

„Dabar tiesiog žiūrėsime pagal situaciją. Nieko garsiai nenoriu sakyti, bet iš dabartinių aktualijų panašu, kad labiau niekur nevyksime, nei vyksime. Tačiau nežinau, gal reikalai pasikeis“, – vilties iki galo atsižadėti nenori nuotaka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pasveikinti draugės su vestuvėmis atvyko tėvais netrukus tapsiantys Karolina Meschino ir OG Version

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius