Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Gervinskaitė tapo mama: atskleidė pirmagimio lytį ir vardą

Džiugi žinia tuometinio premjero Sauliaus Skvernelio patarėja dirbusios, „Mis Lietuva 2011“ Ievos Gervinskaitės namuose. Ieva ir jos mylimasis Matas sulaukė šeimos pagausėjimo. Porai gimė berniukas, paaiškėjo ir tai, kokį vardą jam davė.
Ieva Gervinskaitė
Ieva Gervinskaitė / Žygimanto Gedvilos ir socialinių tinklų nuotr.

Žinią apie vaikelio gimimą Ieva Gervinskaitė patvirtino 15min portalui. Ji taip pat atskleidė, kad gimė berniukas ir kad jam suteikė Marko vardą.

Apie nėštumą Ieva pranešė liepos pradžioje. „Taip, šis ruduo bus ypatingas, ypatingesnis nei ankstesni“, – tada priėmusi Žmonės.lt sveikinimus nusišypsojo I.Gervinskaitė.

Su portalu 15min Ieva sutiko pasidalinti ir mažylio nuotrauka:

Socialinių tinklų nuotr./Ievos Gervinskaitės sūnus Markas
Socialinių tinklų nuotr./Ievos Gervinskaitės sūnus Markas

I.Gervinskaitė – S.Skvernelio patarėja. Šias pareigas moteris ėjo ir tuomet, kai S.Skvernelis buvo premjeras.

Nuo 2020 m. vasario I.Gervinskaitė S.Skverneliui patarinėjo jaunimo ir nevyriausybinių organizacijų veiklos klausimais.

Primename, kad I.Gervinskaitė išgarsėjo 2011 metais, laimėjusi grožio konkursą „Mis Lietuva“. Kiek vėliau kartu su dainininku Žilvinu Žvaguliu dalyvavo muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“. Vis dėlto neilgai trukus pasitraukė iš viešumos.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ieva Gervinskaitė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ieva Gervinskaitė

2019 m. ir vėl į viešumą sugrįžusi ir prie S.Skvernelio komandos prisijungusi I.Gervinskaitė pasakojo, kad pasitraukti iš šou verslo tąkart nusprendė suvokusi, kad pramogų pasaulyje ne viskas auksu žiba.

„Viešumas turi kelias puses. Po grožio konkurso susidūriau su vienokiu vertinimu, o būti žinomai dėl savo darbo yra kiek kitaip. Tada ir žmonės, ir pats save vertini kitomis akimis. Jaučiu daugiau prasmės, nei dalyvaudama vakarėliuose ar parduotuvių atidarymuose, tai nelabai tiko mano asmenybei“, – pripažino Ieva.

Tąkart I.Gervinskaitė pridūrė nesigailinti dalyvavusi konkurse, o būdama pramogų pasaulio dalimi sutiko daug naujų žmonių, tačiau tai turėjo savo kainą. Kaip pati sako, darbinantis ne kartą teko susidurti su išankstinėmis nuostatomis.

„Viešumas pramogų pasaulyje ganėtinai smarkiai atsiliepė mano, paprasto žmogaus, gyvenimui. Įprasta prieš pakviečiant žmogų į darbo pokalbį juo pasidomėti internete, tai su išankstinėmis nuostatomis apie save tikrai esu susidūrusi.

Neslėpsiu, tikrai nebuvau pasiilgusi viešumo ir slapta tikėjausi, kad galbūt manęs neatpažins. Šiek tiek pasikeičiau, pakito plaukų spalva ir ilgis“, – 2019-aisiais apie prisijungimą prie S.Skvernelio komandos kalbėjo I.Gervinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius