Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iki ašarų jaudinanti meilės istorija: ligoninėje prieš jaunikio mirtį surengta vestuvių ceremonija

Tardami amžinos meilės priesaikos žodžius „kol mirtis mus išskirs“ filipiniečiai Rowdenas ir Leizl kaip niekas kitas suprato šių žodžių svarbą – tuokdamiesi jie jau buvo susitaikę, kad mirtis juodu išskirs visai netrukus.
Rowdeno ir Leizl vestuvės
Rowdeno ir Leizl vestuvės / Kadras iš vaizdo įrašo

Prieš savaitę „YouTube“ paviešintas Rowdeno ir Leizl vestuvių vaizdo įrašas jaudina ir graudina milijonus žmonių visame pasaulyje – jų istorija išties labai liūdna.

Laiminga pora augino dukrą Zakiah ir planavo šią vasarą susituokti, tačiau visi jų planai ir ateitis subyrėjo per dvi savaites – Rowdenui buvo diagnozuotas sunkios stadijos vėžys ir jis atgulė į Manilos ligoninę be vilties iš jos išeiti.

Kadras iš vaizdo įrašo/Rowdeno ir Leizl vestuvės
Kadras iš vaizdo įrašo/Rowdeno ir Leizl vestuvės

„Šių metų pradžioje Rowdenas ir Leizl nutarė susituokti liepos 8-ąją, per Rowdeno 30-ąjį gimtadienį. Jie kartu su nuostabia dvejų metų dukrele jau buvo puiki šeima, – savo brolio istoriją pasakoja Hassetas Go. – Gegužės pabaigoje Rowdenui buvo diagnozuotas ketvirtos stadijos kepenų vėžys. Paskutinis jo prašymas buvo susituokti su jo gyvenimo meile. Po 12-os valandų ruošimosi jo noras buvo išpildytas. Kadangi negalėjome jo išvežti iš ligoninės, bažnyčią atvedėme pas jį. Tai buvo tarsi širdį verianti pasaka.“

Rowdenas Go, būdamas 29-erių, mirė birželio 11-ąją, praėjus mažiau nei 10 valandų nuo tada, kai jis susituokė su savo meile ir dukters motina Leizl.

VIDEO: Rowdeno ir Leizl vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius