-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Mantas Wizard atskleidė, kuo nustebins savo mamą per Motinos dieną

Ketvirtadienio vakarą interjero detalių ir dovanų salonas Vilniaus senamiestyje prancūzišku stiliumi atšventė 17-ąjį gimtadienį. Šventinį renginį vedė žinomas iliuzionistas Mantas Wizard, ką tik grįžęs iš kelionės po Prancūziją.
Mantas Wizard
Mantas Wizard / Rūtos Andre nuotr.

Į renginį susipažinti su dovanų idėjomis artėjančiai Motinos dienai atvyko aktorė bei psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė su mama ir dukrele, verslininkės Nora Lapinskienė ir Ilona Klimaitienė, balerina Anna Baranova, advokatė Vilija Gražulytė, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

Rūtos Andre nuotr. /Nora Lapinskienė ir Anna Baranova
Rūtos Andre nuotr. /Nora Lapinskienė ir Anna Baranova
Rūtos Andre nuotr. /Vilija Gražulytė (dešinėje)
Rūtos Andre nuotr. /Vilija Gražulytė (dešinėje)

„Manau, Motinos dieną reikia švęsti kasdien: paskambinti savo mamai, kuo dažniau susitikti su ja ar bent prisiminti. Labai myliu ir gerbiu savo mamą, mes puikiai sutariame. Ji vis dar yra puiki mano patarėja ir geranoriškumo pavyzdys, – sako renginių vedėjas ir iliuzijos meistras M.Wizard.

– Na, o šia ypatinga proga stengiuosi sugalvoti kažką įdomaus. Tarkim, padovanoti asmeninę fotosesiją ar malonių, kvapnių, skanių dovanų. Bet ne tai svarbiausia, net ir paprasta dovana, teikiama iš širdies tampa išskirtine. Nors aš tikiu, kad nuoširdus kasdienis dėmesys yra geriausia dovana kiekvienai mamai“.

Rūtos Andre nuotr. /Nora Lapinskienė ir Mantas Wizard
Rūtos Andre nuotr. /Nora Lapinskienė ir Mantas Wizard

Skambant akordeonisto Romo Morkūno atliekamai muzikai renginio svečiai galėjo susipažinti su šių metų pavasario-vasaros sezono interjero tendencijomis, pasimėgauti rankų masažu ir pasivaišinti prancūzų konditerijos namų „La Marquise“ skanėstais. Šių namų įkūrėjas, talentingas konditeris iš Prancūzijos Matthieu Mifsud, iškepė įspūdingą šventinį tortą.

Vakaro svečiams buvo pristatytos įvairios dovanų idėjos artėjančios Motinos dienos proga bei nauja, išskirtinė namų kvapų kolekcija. Tai trijų aromatų linija, svyruojanti tarp klasikos ir modernumo, elegantiška bei rafinuota, įkvėpta didingojo Prancūzijos valdovo Liudviko XIV-ojo, dar kitaip vadinamo, kaip karalius Saulė.

M.Wizard neslepia, kad Prancūzija pirmiausiai jį žavi savo kvapų istorija ir įvairove.

„Kadangi kolekcionuoju kvepalus, tad žinau, kad prancūzai bei italai nepralenkiami šioje srityje. Žinoma, Prancūzija gali užburti ir savo kraštovaizdžiu, maistu, interjeru, tačiau asmeniškai mane ji labiausiai užbūrė magiškais kvapais. Grasas netgi laikomas pasaulio kvepalų sostine – ten kuriami šedevrai nuo nišinių kvepalų iki ypatingų kvapų namams. Puiku tai, kad ir Lietuvoje galima įsigyti kvapų, tarkim dvelkiančių Versalio rūmais: namai ims ir pakvips jų dvasia. Tai ne tik kvapas – tai meno kūrinys ir net kultūros atspindys“, – įsitikinęs žinomas vyras.

Daugiau šventės akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius