-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Makaraitytė keičia televiziją

Nuo šiol politikos apžvalgininkė Indrė Makaraitytė dirbs „Info TV“ kanale. Laidų vedėja turės savo kasdieninę komentarų rubriką žinių laidoje „Info diena“.
Indrė Makaraitytė
Indrė Makaraitytė / „Info TV“ nuotr.

Prie Rasos Tapinienės ir Viktoro Jakovlevo prisijungianti Indrė Makaraitytė savo komentarais, vertinimais ir įžvalgomis dalinsis nuo birželio 20 dienos, nuo 19 val. 30 min.

Indrė į eterį sugrįžta pačiu karščiausiu metu – ir kai kepina vasaros saulė, ir kai politikai rengiasi rinkimams, žeria pažadus ir neriasi iš kailio, bandydami pelnyti rinkėjų simpatijas.

„Žodžio kišenėje neieškančios Indrės arkliukas – pokalbiai, ji gali sumalti į miltus išsisukinėjanti pašnekovą, užduoti taiklius ir aštrius klausimus, išklausyti. Komentuoti ne tik Lietuvos politiką, bet ir užsienio, socialinius reiškinius, ekonomiką“, – sako „Info TV“ kanalo žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

„Dabar mano gyvenime – lūkesčių, jaudulio ir naujų iššūkių mišinys, – sako Indrė, keisdama darbą. – „Info dienoje“ atsiranda komentarų pusvalandis, per kurį bus galima iš įvairių pusių gvildenti tos dienos aktualiją ar kelias temas. Man labai patinka į problemą pažiūrėti visai kitu, kartais netradiciniu kampu ir kai tam bus kasdien net po trisdešimt minučių – tikras lobis. Laidoje taip pat bus pašnekovų. Gyvas pokalbis bus labai svarbus komentarų laidos akcentas.“

Per pertrauką tarp aktyvių darbų daug kas Indrės klausė, ar ji neiškeitė žurnalistikos į juvelyriką.

„Tai yra tokie du skirtingi pasauliai, kad tikrai gali gyventi vienas šalia kito. Ir, tikiuosi, kad niekaip vienas kitam netrukdys. Ryte – papuošalai, vakare – komentarai. Puikus derinys“, – šypsosi Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius