Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Inga Stumbrienė atkreipė britų dėmesį: lietuvės nuotrauka atsidūrė žiniasklaidoje

Verslininkė Inga Stumbrienė su šeima dažnai keliauja po pasaulį ir aplanko ne tik žymiausias užsienio šalies vietas, bet ir restoranus. Ne išimtis – garsiojo turkų šefo Nusret Gökçe, geriau žinomo kaip Salt Bae, restoranas „Nusr-Et“ Londone. Akimirka iš prabangios vakarienės pasidalijusi I.Stumbrienė neliko nepastebėta – jos nuotrauka atkreipė britų žiniasklaidos dėmesį.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Socialinių tinklų nuotr.

Penktadienį britų naujienų portalo „Daily Mail“ pasirodė straipsnis apie itin prabangų ir įžymybių pamėgtą Salt Bae restoraną „Nusr-Et“ Londone. Jam iliustruoti pasirinkta ir elegantiškai pasipuošusios Ingos Stumbrienės nuotrauka, kuria ji ir savo gastronomine patirtimi pasidalijo instagramo paskyroje.

„Garsiojo šefo Salt Bae restoranas Nusr-Et garsėja savo kainomis ir steiku, dengtu auksu, tačiau galiu drąsiai pasakyti, tai vienas geriausių restoranų kuriose esame buvę.

O ar jus esate buvę Nusr-Et restorane, kokius įspūdžius jums paliko?“ – savo sekėjų klausė Inga Stumbrienė.

Britų žurnalistų dėmesį patraukęs I.Stumbrienės kadras paskelbtas ne tik straipsnio viduje – ji pasirinkta ir titulinei nuotraukai.

Tai labai nudžiugino ir pačią verslininkę. Šia žinia ji taip pat pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„WOW! Kaip nerealiai.
Atsibundi ir netikėtai pamatai save Daily Mail viršelyje su Salt Bae.

Šiandien su vaikais turėjom būti Legolende, bet, deja, kažkas ėmė ir susirgo (aš), tai bent jau tokia paguoda gulint lovoj tarp daugybės nosinių ir vaistų“, – britų žiniasklaidos dėmesiu džiaugėsi I.Stumbrienė.

WOW! 😅 Kaip nerealiai 😁 Atsibundi ir netikėtai pamatai save Daily Mail viršelyje su Salt Bae ❤️ Šiandien su vaikais turėjom būti Legolende, bet, deja, kažkas ėmė ir susirgo (aš 😅🙈), tai bent jau tokia paguoda gulint lovoj tarp daugybės nosinių ir vaistų 😅😂

Straipsnyje, kuriame atsidūrė lietuvės nuotrauka, nagrinėjama prabangaus restorano sėkmės paslaptis. Vos per keturis mėnesius „Nusr-Et“ Londone uždirbo jau 7 mln. svarų (apie 8,3 mln. eurų), už ką, anot „Daily Mail“, galima padėkoti nuomonės formuotojams iš viso pasaulio.

Šie, socialiniuose tinkluose dalindamiesi nuotraukomis iš restorano, jam daro didžiulę reklamą ir traukia naujų lankytojų būrius nepaisant įspūdingų patiekalų kainų.

2021-ųjų rugsėjį Londone turkų šefas, 2017-aisiais tapęs interneto sensacija ir šiuo metu turintis daugiau nei 47 milijonus sekėjų, atidarė savo pirmą prabangų kepsnių restoraną „Nusr-Et Steakhouse“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Garsusis turkų šefas Nusretas Gökçe-Salt Bae
AFP/„Scanpix“ nuotr./Garsusis turkų šefas Nusretas Gökçe-Salt Bae

Po mėnesio internete išplito vieno kliento sąskaita, kuri bylojo, kad vakarienė „Salt Bae“ pravarde išgarsėjusio virtuvės šefo restorane vyrui kainavo daugiau nei 37 tūkst. svarų sterlingų, t.y. beveik 44 tūkst. eurų.

Žmonės piktinosi tokiomis kainomis. „Tai yra pasibjaurėtina“, „visiška nesąmonė“ – internautų komentarus citavo portalas „Manchester Evening News“.

Beje, paties restorano internetinėje svetainėje patiekalų kainų nerasite. Vis dėlto, jei tikėsime internete atsidūrusia sąskaita, „Salt Bae“ restorane sumokėsite mažiausiai 11£ (apie 13 eurų) už „Red Bull“ skardinę, 200 £ (237 eurus) už keturis turkiškus pyragėlius ir 850 £ (apie 1775 eurus) už jautienos kepsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius