Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingai Stumbrienei – 34-eri: apie gimtadienio keliones, pažadus sau ir gausesnės šeimos norą

Ketvirtadienį Inga Stumbrienė pasitiko šventinėmis nuotaikomis, spalio 5-ąją jai sueina 34-eri. Jau nuo pat ryto ją užplūdo draugų ir bičiulių sveikinimai, vienas po kito linkėjimai liejosi ir telefonu, ir socialiniuose tinkluose.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Kaip ir kiekvienais metais gimtadienis man – džiugi šventė, nuo pat ryto jaučiuosi pakylėta“, – 15min pasakojo ji.

Pasveikinti suskubo ir vyras, verslininkas Aivaras Stumbras. Viena iš jo ypatingų dovanų – savaitgalio kelionė dviese, apie kurią ji ir pati maža ką težino. Tai vyro staigmena.

Ingos ir Aivaro Stumbrų šeimoje jau kone tradicija tapo kasmet gimtadienio proga susikrauti lagaminus ir išskristi kur nors bent kelioms dienoms pailsėti. 30-ojo Ingos gimtadienio proga ji drauge su visa šeima atostogavo Maldyvuose, 31-ojo – Venecijoje, 32-ąjį sutiko Monake.

Praėję metai buvo kiek ramesni, tačiau šiemet ji vėl pakartojo nerašytą taisyklę – jau kitą dieną kartu su vyru ji pakels sparnus savaitgalio išvykai. Kur, kol kas neišduoda, tai neva Aivaro jai ruošiamas siurprizas, apie kurį Inga pati sužinojo likus vos kelioms dienoms iki skrydžio.

„Buvo laikas, kai norėjosi didelių švenčių, audringų vakarėlių su draugais, o dabar jau kelerius metus laikas, kai kuo daugiau jo norisi praleisti su šeima, pažinti pasaulį. Kelionės man atstoja didžiausią šventę ir geriausią dovaną“, – 15min pasakojo Inga.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras

Įprastai Stumbrų šeima kartu išvyksta kelis kartus per metus: Ingos ir Aivaro vestuvių metinių proga, per jos ir per vyro gimtadienius, taip pat – Naujuosius metus. Tuo tarpu vaikų gimtadienius jie dažniausiai planuoja Lietuvoje – šventės draugų apsuptyje juos kol kas žavi labiau nei kelionės su tėvais po nepažįstamus kraštus.

Į trumpą, kelių dienų savaitgalio išvyką Inga taip pat vyks tik su vyru. Pasak jos, kartais labai svarbu rasti laiko pabūti tik dviese.

Įvairios išvykos – ir puiki proga apsvarstyti, kas gero, įdomaus, prasmingo įvyko per praėjusius metus, ko vertėtų tikėtis iš naujų.

Inga džiaugėsi, kad pastarieji metai buvo gana ramūs, harmoningi, be didelių pokyčių. Tačiau ji jau kuria kitų metų planus ir galvoja, ką nuveiks, ko sieks, kokius pati sau tikslus išsikels.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais
Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais

O dar anksčiau jų būta visokių, Ingai net teko mokytis... šaudyti, ji norėjo išsilaikyti egzaminus ir gauti licenciją legaliai laikyti ginklą.

„Turėjau didelį norą išmokti šaudyti. Išmokau. Daug kas tuomet kalbėjo, kad, štai, mano natūrai gal ir nelabai tinka, daug kas stebėjosi, kodėl čia man to reikia. Bet aš tiesiog norėjau. Ir ko norėjau, tą pasiekiau“, – pasakojo ji.

Apie kitų metų tikslus Inga garsiai kalbėti nelinkus, tačiau jų, patikina, turinti daug – ir kalbų mokytis nori, ir meninės veiklos jos kasdienybėje netrūksta.

Ji neslepia su vyru vis dažniau pakalbanti ir apie šeimos pagausėjimą, tačiau planus turėti dar vieną atžalą vis nustumia vėlesniam laikui.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

„Mano vyras jau seniai apie tai galvoja ir vis dar neatsižada noro turėti penkių vaikų šeimą. Tačiau kol kas nemanau, kad esu pasiruošusi, vaikams reikia skirti daug dėmesio. Visuomet laikiausi ir laikausi tos pozicijos, kad svarbu kokybė, ne kiekybė. Ir kalbant apie vaikus – manau, kad geriau turėti mažesnę šeimą, tačiau galėti viskuo aprūpinti vaikučius. Kai matysim, kad jie tampa savarankiškesni, tuomet bus galima pagalvoti ir apie pagausėjimą“, – 15min sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius