Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilmingas Amerikos prekybos rūmų kalėdinis vakaras kilniam tikslui subūrė garbius svečius

Kasmet, likus kelioms savaitėms iki Kalėdų, asociacija „American Chamber of Commerce“ organizuoja jau tradicija tapusį labdaringą gala renginį. Ne išimtis ir šie metai. Šeštadienį viešbutyje „Vilnius Grand Resort“ vyko šventinis vakaras, į kurį susirinko daugiau nei 300 svečių.
Birutė ir Rimtautas Vizgirdos, Kristina ir  Vygintas Kaikariai, Aušra Haglund, Liepa ir Evaldas Norkevičiai, Giedrius Masalskis
Birutė ir Rimtautas Vizgirdos, Kristina ir Vygintas Kaikariai, Aušra Haglund, Liepa ir Evaldas Norkevičiai, Giedrius Masalskis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Penkioliktą kartą organizuojamas renginys šiemet sudomino būrį svečių, tarp kurių buvo galima sutikti užsienio šalių ambasadorius, verslo ir politikos, taip pat pramogų pasaulio atstovus.

Tarp jų – Birutė ir Rimtautas Vizgirdos, operos solistė Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus, lenktynininkas Benediktas Vanagas su žmona Giedre, verslinininkai Rasa ir Arūnas Starkai, Alesia ir Romualdas Mačiuliai, dizaineriai Audronė Bunikienė, Aušra Haglund, Egidijus Sidaras, dainininkė Liepa Norkevičienė su vyru, verslininku Evaldu Norkevičiumi, verslininkė Rasa Arlauskienė, stilistas Mantas Petruškevičius, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė ir daugelis kitų.

Visi jie čia susirinko dėl kilnaus tikslo – renginio metu buvo organizuojama labdaringa loterija, kurios metu surinktos lėšos papildė asociacijos labdaros fondą.

Loterijos metu svečiai burtų keliu buvo apdovanoti įspūdingais prizais. Jų tarpe, SPA kelialapiai, dizainerių dirbiniai, vienetinis laikrodis, kurį Dakaro ralyje 2016 metais išbandė Benediktas Vanagas, bilietai į Robbie Williamso koncertą bei kiti vertingi prizai.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinio vakaro akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Benediktas Vanagas su žmona Giedre

Specialiuoju renginio prizu tapo ypatinga dovana – užrakintas seifas su paslaptingais vertingais prizais viduje.

Surinktos lėšos iš praėjusių metų labdaringos gala vakarienės, „American Chamber of Commerce“ valdybos sprendimu, buvo skirtos prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotai nacionalinei socialinio saugumo kampanijai „Už saugią Lietuvą“ bei prezidento Valdo Adamkaus bibliotekai – muziejui paremti.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rasa Arlauskienė, Egidijus Sidaras
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rasa Arlauskienė, Egidijus Sidaras
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinio vakaro akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rasa ir Arūnas Starkai

„Džiaugiamės, jog Kalėdinis labdaringas gala renginys gyvuoja jau penkiolika metų ir kiekvieną kartą suburia gausų būrį svečių, kurie išlieka neabejingi kilnios idėjos tikslui. Mums yra be galo malonu prisidėti prie svarbių socialinių iniciatyvų, kurios kažkam gali išpildyti svajones ir reikšti labai daug“, – sako „American Chamber of Commerce“ valdybos pirmininkas Tadas Vizgirda.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Tadas Vizgirda (dešinėje)
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Tadas Vizgirda (dešinėje)

Renginio metu muzikinę programą atliko Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė su kvartetu, o baleto programą surengė Nerijaus Juškos baleto ir šokių mokyklos auklėtiniai. Šventinio vakaro vedėju tapo žinomas televizijos laidų ir renginių vedėjas, Giedrius Masalskis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prašmatnios vakarienės svečiai atviravo, kur sutiks Kalėdas ir Naujuosius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius