Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta „Mis Visata Lietuva 2019“: gražuolė atstovaus šaliai pasauliniame konkurse

Spaliui peršokus į antrą pusę, Lietuvoje įvyko ilgai lauktas „Mis Visata Lietuva 2019“ konkurso finalas, kurį organizavo žymus Amerikos prodiuseris Mr.Edward Walson. Į šį konkursą pretendavo daugiau nei šimtas merginų, bet visas atrankas praėjo tik 20 laimingųjų. Vis dėlto karūnuota tik viena – Paulita Baltrušaitytė, keliausianti į pasaulinį konkurso finalą.
„Mis Visata Lietuva 2019“ akimirka
„Mis Visata Lietuva 2019“ akimirka / Arno Strumilos / 15min nuotr.
Temos: 2 Grožis Mis Visata

Dėl gražuolės karūnos merginos varžėsi spalio 18 d., penktadienį, 19 val. „Crowne Plaza“ viešbučio Safyra salėje. Gražuolės finalo programai ruošėsi tris dienas, joms padėjo choreografai, etikos ir estetikos žinovai ir stilistai.

Didžiojo „Mis Visata Lietuva 2019“ konkurso finalo scenoje žiūrovus džiugino žymūs Lietuvos atlikėjai bei įspūdingosios „Diamonds show“ šokėjos. Pastarosios savo pasirodymais sužibėjo „Lietuvos talentų“ atrankose ir užbūrė televizijos ekrano žiūrovus sensacingais šou. Šį kartą merginos taip pat paruošė kvapą gniaužiantį pasirodymą.

„Mis Visata Lietuva 2019“ renginyje lietuvaitės varžėsi dėl gražuolės karūnos ir dėl pagrindinio prizo – kelialapio į pasaulinį konkurso finalą, kuris vyks jau šių metų pabaigoje.

Konkurso akimirkos – galerijoje:

Laimėjusią merginą papuošė ir nuostabus „Ex Factory Jewelry“ juvelyrinis dirbinys su deimantais.

Arno Strumilos / 15min nuotr./„Mis Visata Lietuva 2019“ akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./„Mis Visata Lietuva 2019“ akimirka

Startavus pasiruošimui neapsieita ir be kuriozų. Viena mergina repeticijos metu atsistojo ir išėjo su žodžiais: „Aš pavargau ir išeinu“, kita kandidatė atvykusi į susirinkimo vietą, viešbutį, prisipažino, kad yra 35 metų moteris.

Paklausta, kodėl taip pasielgė, ji teigė, kad buvo tikra, jog organizatoriai nediskriminuos jos dėl amžiaus, bet kol vairavo iki Vilniaus, persiskaitė, jog tai ne lietuvių išsigalvojimas dėl amžiaus apribojimo, o pasaulinio konkurso taisyklės, todėl atvažiavusi iškart prisipažino ir atsiprašė.

Tokiu būdu iš 20 finalisčių scenoje su „Mon Cheri“ salono suknelėmis pasirodė tik 18.

„Mes tikimės, kad kitąmet turėsime daugiau laiko, skirto atrankoms ir turėsime galimybę padaryti atrankas ir susitikti su merginomis kituose miestuose. Mes džiaugiamės, kad vis daugiau užsienio kino ir teatro prodiuserių nebijo investuoti į Lietuvos šou verslą ir esame dėkingi Edwardui Walsonui už tai, kad grąžino konkursą į Lietuvą“, – teigė viena iš konkurso organizatorių Ana Šmidt.

„Mis Visata“ konkursas rengiamas jau daugiau nei pusšimtį metų, tačiau Lietuva jame pirmą kartą pasirodė tik 2012-iais. Paskutinį kartą 2014 metais Amerikoje vykstančiame konkurse mūsų šaliai atstovavo Patricija Belousova. „Mis Visata“ – tai prestižinis ir antras pagal populiarumą grožio konkursas pasaulyje, kuriame kasmet susirenka atstovės iš beveik 90-ies šalių, o milijonai grožio aistruolių stebi televizijos eteryje transliuojamą renginį net 190 valstybėse.

Nors Lietuvai 2014 metais atstovavusi P.Belousuva apdovanojimo nepelnė, ji džiaugėsi turėjusi galimybę dalyvauti didžiajame finale Majamyje ir įgyti neįkainojamos patirties.

Konkurso dalyvės – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius