Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinis Danieliaus Bunkaus interviu televizijai: „Skyrybos su Natalija man nebuvo skausmingos“

„Skyrybos su Natalija man nebuvo skausmingos. Tai buvo protingas ir mums abiems tik į gerą išėjęs sprendimas“, – šį pirmadienio vakarą LNK laidoje „Nuo... Iki...“ teigs dainininkės Natalijos Bunkės (31) buvęs sutuoktinis Danielius Bunkus (37). Tai pirmas viešas vyro interviu po skyrybų su garsia dainininke. Iki šiol verslininkas nuo bet kokių komentarų susilaikė ir žiniasklaidos dėmesio vengė.
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Man nusibodo, kad žurnalistai tampo mane kaip nustipusią katę. Trejus metus neinu į jokias laidas, specialiai tą darau, nes nepageidauju dėmesio. Tačiau manęs vis vien nepalieka ramybėje“, – pasipiktinimo neslėps D.Bunkus.

Viešam interviu verslininkas ryžosi tikėdamasis, kad atsakęs į visus žiniasklaidą ir visuomenę dominančius klausimus, daugiau žurnalistų skambučių nesulauks. Atviram interviu apie tai, ar iš tiesų su dainininke išsiskyrė dėl neištikimybės, ir ką reiškia gyventi su garsia moterimi, Danielius ryžosi po melagių diena vadinamos balandžio 1-osios.

Tądien viename interneto portale pasirodė straipsnis, kuriame neva surašytos tikrosios Natalijos Bunkės ir jos antrojo vyro Danieliaus skyrybų priežastys. Buvo teigiama, kad jų iniciatorius – sutuoktinis Danielius, Nataliją norėjęs palikti jau tuomet, kai jų sūnui tebuvo keli mėnesiai.

Taip pat buvo rašoma, kad Natalija Bunkė taikėsi su vyro polinkiu svetimoteriauti, o sutuoktinis aistroms patenkinti netgi rengdavo svingerių vakarėlius. Buvo skelbiama, kad skyrybų metu sutuoktiniai neva pasirašė vadinamąją „tylos“ sutartį, kuria draudžiama žiniasklaidai atskleisti skyrybų detales, ir pasakoti apie buvusį santuokinį gyvenimą.

„Neatmetu galimybės kreiptis į teismą ir ginti savo garbę“, – teigs D.Bunkus.

Pirmas išskirtinis Natalijos Bunkės vyro interviu apie tai, kodėl iširo jų santuoka, jau šį pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK.

Žmonės.lt primena, kad Natalija ir Danielius Bunkai oficialiai išsiskyrė 2013 metų rudenį.

Laidos stop kadras/Danielius Bunkus
Laidos stop kadras/Danielius Bunkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius