-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Anusauskienė dukros gimtadienio proga pasidalijo vaikystės nuotraukomis: Evelinos neįmanoma pažinti

Evelinai Anusauskaitei-Young ir jos mamai Jurgai Anusauskienei (48) tarpusavio ryšys labai brangus – jos dalijasi ne tik mintimis ir asmeniniais išgyvenimais, mama ir dukra itin brangina asmenines šventes. Viena jų – vos prieš kelias dienas vykęs Evelinos gimtadienis, lapkričio 1-ąją jai sukako 29-eri.
Evelina Anusauskaitė-Young su mama ir vaikystėje
Evelina Anusauskaitė-Young su mama ir vaikystėje / Asmeninio albumo nuotr.

Po dvejų metų pertraukos iš JAV į Lietuvą trumpam sugrįžusi Evelina čia sutiko ir savo gimtadienį, jį paminėjo artimiausių žmonių rate. Šventės dieną sveikinimai skriejo ir socialinėje erdvėje – linkėjimus siuntė tiek gerbėjai, tiek šeima.

Gražių žodžių Evelinai negailėjo ir mama J.Anusauskienė, pasidalijusi dukros nuotrauka, ji rašė: „Padovanojai begalybę nuostabių akimirkų, o kiek dar jų laukia priešaky...“

Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young
Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young

Pasak J.Anusauskienės, Evelinai šioje nuotraukoje – maždaug 4-eri.

15min fotomenininkė pasakojo, kad vaikų fotografijų namuose netrūksta, vaikus Jurga fotografuodavo nuo pat mažų dienų, įamžino ir jų paauglystės akimirkas. Tiesa, ji pastebi, kad, vaikams augant, nuotraukų albume vis mažėjo.

J.Anusauskienė prisiminė, kad anksčiau vaikų gimtadieniams ji kruopščiai ruošdavosi – kiekvienai šventei sugalvodavo temą, prie jos derindavo aprangą, maistą ir programą. Fotomenininkė juokauja, kad Lietuvoje turbūt buvo viena pirmųjų, pradėjusi švęsti Heloviną, minimą dukros gimtadienio išvakarėse.

„Vienas įsimintiniausių Evelinos gimtadienių – 18-asis. Nusigrimavusi, apsisiautusi balta marška Evelina tada atsigulė į muliažinį karstą – svečiams pravėrus namų duris grojo Bacho muzika. Helovino šventė tada Lietuvoje dar nebuvo tokia populiari kaip dabar, tad visiems gimtadienio svečiams buvo lengvas šokas. Apie mus net rašė žiniasklaida, esą išprotėjusi mama savo vaiką paguldė į grabą“, – juokdamasi dukros pilnametystės šventę prisiminė J.Anusauskienė

Tačiau šiemet gimtadienis kitoks, specialios temos jai nei Jurga, nei Evelina nebuvo sugalvojusios, svarbiausiu šventės akcentu tapo dėmesys artimiesiems ir laikas su šeima.

Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young
Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young

Evelinos mama 15min pasakojo, kad šventinį rytą kartu su sūnumis dukrą pasitiko papuošusi namus. Tačiau tikroji gimtadienio diena nebuvo itin šventiška – Evelina dalyvavo visą dieną trukusioje fotosesijoje ir šventę perkėlė į kitą dieną.

„Gimtadienyje dalyvavo artimiausi žmonės – visi buvo labai išsiilgę Evelinos. Ta proga iškepiau lietuvišką patiekalą – kugelį. Kitą dieną ji išvyko aplankyti draugės Paryžiuje“, – apie dukros 29 metų gimtadienį pasakojo Jurga.

Pasak J.Anusauskienės, judviejų santykis su Evelina – labai artimas. Jį sudaro trys dimensijos: mamos ir dukros, tuomet draugių, galiausiai atlikėjos ir vadybininkės (J.Anusauskienė anksčiau dirbo dukros vadybininke, – red.). Būtent dėl pastarojo santykio jos labai daug laiko praleisdavo kartu.

Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young su mama Jurga Anusauskiene
Asmeninio albumo nuotr. /Evelina Anusauskaitė-Young su mama Jurga Anusauskiene

Nors nuo tų dienų, kai dirbo kartu, prabėgo daug laiko ir gyvenime įvyko nemažai pokyčių, Jurga sako, kad ryšys išliko stiprus ir jos viena nuo kitos nenutolo.

„Artimam ryšiui įtakos neturi nei atstumas, nei skirtingos laiko juostos, ar žemynai. Mes dažnai bendraujame – technologijos leidžia ir kavą kartu gerti, ir kiaušinius marginti“, – 15min apie tarpusavio ryšį pasakojo J.Anusauskienė.

Evelinos vaikystės akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius