Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

J.Arlauskaitė-Jazzu su mylimuoju D.Ivanausku laukiasi pirmagimio: „Dovana iš kosmoso“

Džiugios permainos dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu gyvenime. Su mylimuoju Donatu Ivanausku jiedu laukiasi pirmagimio!
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas / BNS nuotr.

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir jos mylimasis Donatas Ivanauskas taps tėvais. Šią naujieną pranešė pati dainininkė socialiniuose tinkluose.

„Dovana iš kosmoso.

Esame laimingiausi pasaulyje. Pagaliau dalinamės džiugia žinia ir su jumis. Na, nes nebelabai ir įmanoma toliau slėpti. Labai prašome ramybės ir supratimo, priimame tik geriausius linkėjimus ir šviesiausias energijas“, – pasidalijo džiugia žinia Justė.

Moteris taip pat pažymėjo, kad lauks klausytojų artimiausiuose koncertuose, nes vėliau dėl motinystės jų kurį laiką nebebus.

„Mūsų vaike, auk sveikas ir stiprus, greit pasimatysim.

Donatai, myliu tave“, – pridūrė J.Arlauskaitė-Jazzu.

Interviu žurnalui „L'Officiel Lithuania“ atlikėja atskleidė ir vaiko lytį – patvirtino, kad lapkričio pabaigoje susilauks berniuko. Būtent jam skyrė neseniai pasirodžiusią savo dainą „Mėnulio šviesoje“.

Minėtam leidiniui Justė taip pat pasakojo, kad nėštumas nebuvo planuotas, tačiau ji ir Donatas šią žinią priėmė su džiaugsmu.

VIDEO: Jazzu - Mėnulio šviesoje

15min primena, kad Justė Arlauskaitė-Jazzu mylimąjį Donatą Ivanauską pristatė 2016-aisiais – tuomet pora kartu pasirodė festivalyje „Midsummer Vilnius“, kur vyko britų žvaigždės Joss Stone koncertas.

„Turiu šalia brangų žmogų, su kuriuo man yra gera“, – tąkart sakė Jazzu.

D.Ivanauskas yra vienas iš vandenlenčių parko „Wake Way“ savininkų, o 2018-aisiais pora ėmėsi ir bendro verslo – Anykščiuose kartu atidarė restoraną „Basi basi“.

Jazzu yra sakiusi, kad Donatas – pirmasis vyras, su kuriuo ji nori turėti vaikų.

„Galbūt pirmąkart gyvenime iš viso aš noriu vestuvių, kažkokią visai kitokią reikšmę man jos įgavo. Donatas yra pirmas vyras ne nuo kurio noriu vaikų, o su kuriuo noriu turėti vaikų“, – 2017-aisiais laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo atlikėja.

Apie motinystę Jazzu prabilo ir dar po kelerių metų laidoje „Pagaliau savaitgalis“.

„Pirmąjį instinktą pajutau gal kai man buvo dvidešimt aštuoneri metai. Pradėjau suprast visai kitaip savo kūną, save. Aš nieko neforsuoju. Man svarbiausia, kad aš turiu žmogų ne nuo kurio aš noriu vaikų, o su kuriuo aš noriu vaikų. Man labai gera, kad aš jau turiu šeimą ir savo žmogų, o jis yra mano šeima. Mes jau turime vaikų, susipažinkite”, – tuomet rodydama savo restoraną „Basi Basi“ Anykščiuose, pasakojo J.Arlauskaitė-Jazzu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius