Sportas gyvai

J.Leonavičiūtė pirmąkart visiškai nuoga išsimaudė eketėje: „Šįkart viskas tobulai susidėliojo“

Sausio pradžioje egzotiškuose Seišeliuose atostogavusi asmeninė trenerė Jolanta Leonavičiūtė grįžusi į Lietuvą išbandė kardinaliai kitokias pramogas – moteris visiškai nuoga išsimaudė eketėje. Pasidalijusi keliais žiemiškų maudynių kadrais Jolanta sulaukė gausybės komplimentų.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

J.Leonavičiūtė žiemiškos pramogos kadrais pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje. Nuotraukomis pasidalijusi ir su portalu Žmonės.lt, Jolanta atskleidė, kad į ledinę eketę šoko pirmą kartą.

„Dar vienas pirmas kartas. Tas energijos antplūdis išlindus iš eketės...“, – įspūdžius trumpai aprašė ji.

Pasidalinusi keliomis žiemiškų maudynių nuotraukomis J.Leonavičiūtė netruko sulaukti pagyrų, o kai kurie sekėjai stebėjosi, kaip ji išdrįso leistis į tokias pramogas.

Pati J.Leonavičiutė portalui Žmonės.lt sakė, kad pirmosios maudynės eketėje jai labai patiko. Pasitaikius progai, į tokią atrakciją leistųsi ir vėl.

„Pasitaikius progai pakartočiau. Nes šį savaitgalį tobulai viskas susidėliojo, kad atsirado proga išbandyti. Daug sniego, pirtis ant ežero kranto, vienkiemis ir eketė. Buvo neįmanoma atsispirti“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Žmonės.lt primena, kad visai neseniai Jolanta Leonavičiūtė mėgavosi įspūdžių kupina kelione į Seišelių salas. Į pasakiškas atostogas žinoma moteris leidosi viena. Ji šypsosi – šios suteikė galimybę kitomis akimis pažvelgti į save.

Kelionės akimirkomis J.Leonavičiūtė dalijosi socialiniuose tinkluose, o plačiau apie kelionę ir kodėl į ją leidosi viena papasakojo portalui Žmonės.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius