Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Nainys-Jovani už greičio viršijimą laukia griežto teismo žodžio

Populiarusis radijo laidų vedėjas, didžėjus Jonas Nainys-Jovani (29) atsidūrė teisėsaugos akiratyje.
Jonas Nainys-Jovani
Jonas Nainys-Jovani / Viganto Ovadnevo nuotr.

Trečiadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nagrinėjama administracinė byla dėl J.Nainio pažeistų Kelių eismo taisyklių (KET), mat vasario mėnesį vyro vairuojamas BMW Vilniaus Geležinio Vilko gatvėje leistiną greitį viršijo daugiau kaip 50 km/val.

„Daugelis iš mūsų gyvenime yra viršijęs greitį ir tai – gana dažnas vairuotojų nusižengimas. Tą kartą skubėjau namo iš renginio ir sunku pasakyti, kodėl aš tą pedalą paspaudžiau“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jonas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai J.Nainys pažeidžia KET – trečiadienį teismas gavo keturiuose lapuose surašytus radijo laidų vedėjo nusižengimus.

„Tuose lapuose užfiksuoti per mano 10 metų vairavimo stažą padaryti keturi pažeidimai ir tie nusižengimai nėra tokie jau baisūs“, – teigė didžėjus.

J.Nainys juokavo, kad greitį jis mėgsta, o tas pomėgis ir pakišo jam koją šioje situacijoje. Tačiau jis užtikrino, kad nėra iš tų vairuotojų, kurie važiuoja nutrūktgalviškai ir neapdairiai.

„Paskutinės situacijos metu važiavau vienas, buvo geros eismo sąlygos, namai šalia, vos už 50 metrų, todėl ir pagalvojau, kodėl nepaspaudus“, – įvykį prisiminė Jonas.

Anot vyro, jam gresia 1500 Lt bauda ir teisių atėmimas nuo 1 iki 3 mėnesių. Tačiau Jovani neprarado gero ūpo, esą teisių atėmimas – ne bėda, mat jo sužadėtinė Simona Šermukšnytė (grupės „Pinup girls“ narė – red. past.) galės jį visur vežioti.

Teismo nutartį J.Nainys išgirs dar šią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius