-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejų švenčiantis Deividas Meškauskas: „Po 30-ies tikiuosi sužinoti, kas yra laimė“

Sekmadienį 30-ąjį gimtadienį švenčiantis šokėjas Deividas Meškauskas juokiasi, kad ant smilkinių jau atsirado žilų plaukų, tačiau skaičius 30 jo negąsdina. Atvirkščiai – Deividas sako, kad dabar yra labiau pasitikintis savimi ir mano, kad tai jam padės žengti didesnį žingsnį naujų tikslų link.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Spalio 1-ąją Deividas ypatingos gimtadienio šventės neplanuoja, tačiau nujaučia, kad mylimoji aktorė Ineta Stasiulytė jau ruošia jam staigmeną.

„Kažkokių labai ypatingų planų kol kas nėra, o ir tėtis sakė per daug nesinervinti – 30 metų dar nėra tiek daug, kad reikėtų daryti didžiulę šventę. Žinoma, gimtadienį žadu minėti artimiausių žmonių, giminių ir draugų kompanijoje, bet įtariu, kad Ineta dar kažką rezga“, – 15min prisipažino šokėjas.

D.Meškauskas pasakojo, kad gimimo dienos proga kiekvienais metais sugrįžta į gimtinę – Anykščius. „Grįžtu pabūti su šeima, artimiausiais žmonėmis, giminėmis, seneliais, dėdėm“, – sakė jis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Deividas Meškauskas su sūnumi Adomu
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Deividas Meškauskas su sūnumi Adomu

Paklaustas apie įsimintiniausias gimtadienio dovanas D.Meškauskas atskleidė, kad materialūs dalykai jam nėra svarbiausi, kur kas malonesnės artimųjų staigmenos.

„Šiemet dovanų dar negavau, bet man svarbiausia yra draugai ir tie žmonės, kurie nuoširdžiai mane pasveikina. Žmonės, kurie yra atviri ir nuoširdūs – tikri draugai. Man labai svarbu, kad aplink mane jų būtų kuo daugiau. O įsimintiniausia man buvo viena Inetos dovana. Atsimenu, net susigraudinau. Kas tai buvo, atskleisti negaliu, tai yra mūsų paslaptis.

Ineta prieš keletą metų man taip pat buvo padariusi labai malonų siurprizą – nepamenu, ar tai buvo mano 27-asis ar 28-asis gimtadienis, bet tuo metu gimtadienio švęsti tikrai neplanavau. Vyko projektas „Šok su manimi“, turėjau labai daug veiklos, o ir tie gimtadienio metai dar atrodė labai nereikšmingi. Po vakarinių repeticijų grįžau iš savo studijos ir mane pasitiko visas būrys artimiausių draugų. Tai buvo tokia maloni staigmena, kad man net nutirpo kojos“, – 15min pasakojo žinomas šokėjas.

„bichtcraft“ nuotr./Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė
„bichtcraft“ nuotr./Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė

Apžvelgdamas pastaruosius savo metus Deividas sakė, kad labiausiai jam įsiminė pasirodymas „Vilnius City Opera“ Dalios Ibelhauptaitės režisuotame spektaklyje „Faustas“ ir kelionė į Turkiją.

„Įsimintiniausias sceninis projektas šiemet man buvo „Faustas“, o iš asmeninių įvykių išskirčiau vieną kelionę. Ją įspūdinga pavadinčiau vien dėl to, kad vykau kartu su artimais draugais ir vaikais. Išvyka buvo labai paprasta – keliavome į Turkiją, tačiau, kaip sakoma, nesvarbu kur, kada – svarbiausia artimi žmonės šalia. Pašėlome visomis prasmėmis“, – juokėsi jis.

Paklaustas, kaip vertina skaičių 30 – tai daug ar dar ne, Deividas nusijuokė: „Skaičius 30 manęs negąsdina, nors jau keletas žilų plaukų smilkiniuose atsiranda. Šiuo metu mano gyvenime vyksta keisti dalykai – kartais jaučiuosi pasimetęs, kartais kaip tik stabilus. Prisimenu, kai būdamas 20-25 metų galvojau, kad aš jau daug žinau, suprantu ką darau ir ko siekiu, tačiau dabar atrodo, kad aš nieko nežinojau. Tuo metu aš nesupratau tos vidinės ramybės, stabilumo, užtikrintumo jausmo. Ir dabar dar negaliu pasakyti, kad iki galo tai žinau.“

Didžiausia D.Meškausko gyvenimo aistra – šokiai, tačiau vyras neslepia pagalvojantis ir apie kitas karjeros galimybes.

„Net neabejoju, kad šokiai visada buvo ir bus mano gyvenime. Iki šiol šoku ir noriu tai daryti, noriu lipti ant scenos. Man patinka šokio menas, kultūra, judesys, tačiau neslėpsiu – turiu keletą minčių ir esu pagalvojęs, ką aš veikčiau, ką daryčiau, kuo dirbčiau be šokių. Šių pamąstymų atskleisti nenoriu – kol kas tai tik mintys, šiokie tokie pasvajojimai. Jeigu aš ir dirbčiau kažkokį kitą darbą – šokių tikrai neapleisčiau ir vakarais tikrai rasčiau tam laiko“, – pasakojo vyras.

VIDEO: bichtcraft - 18 million

D.Meškauskas šiuo metu gyvena naujos šokių studijos atidarymo nuotaikomis, o jo ateities planuose – sodyba prie ežero ir kelionės.

„Kol kas ateities planuose – nauja šokių studija, sėkmingos šokėjo karjeros tęsimas. Šiuo metu ryte ir vakare galvoju apie naujos studijos startą, naujų klientų rinkimą. Taip pat gyvenu kelionių laukimu – pirmiausiai skrisime už Atlanto, vėliau, jeigu neišsiverš ugnikalnis, mūsų su Ineta laukia kelionė į Balio sala. Dar viena mano svajonė – nedidelė sodyba prie švaraus, gilaus, žuvingo ežero“, – kalbėjo D. Meškauskas.

Sulaukęs 30-ies Deividas tikisi stabilumo ir naujų tikslų įgyvendinimo. „Manau, kad 30 metų žmogų galima vadinti subrendusiu. Po 30-ies tikiuosi sužinoti, kas yra laimė, kodėl mes esame čia – šioje planetoje. Tikiu, kad sulaukus šio amžiaus mano gyvenime turėtų pasikeisti nemažai dalykų. Tikiuosi didelio žingsnio į priekį naujų tikslų link“, – 15min sakė šokėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius